Latest!

Komik: Download Lawak Kampus Jilid 1 - 14 (MEDIAFIRE)

Assalamualaikum, salam sejahtera followers yang smart!

Asyik belajar tutorial pun boleh penat jugak. Dalam hidup semua benda kenalah sama rata. Makan tak boleh berlebih, main tak boleh berlebih, belajar pun tak boleh berlebih (ajaran sesat). Jadi buat korang yang dah penat belajar tuto tu apa kata kita baca komik pulak? Mesti korang kenal kan komik kat bawah ni? ^^



Kat bawah ni ada komik dari jilid 1 sampai 14, bagi sesiapa yang tak bernasib baik macam aku untuk kumpul komik-komik Lawak Kampus boleh baca kat sini. Tapi kena download la.. free je.. dijamin halal. Hehehe.. kalau berminat, klik dibawah ini.




















Jilid 10 - Free Download Here


Jilid 11 - Free Download Here


Jilid 12 - Free Download Here


Jilid 13 - Free Download Here


Jilid 14 - Free Download Here

Credit to 
power_rangers@jiwang.ws 
karinkishido@jiwang.org
fautiq@jiwang.org

Kalau ada link-link yang dah expired or tak boleh masuk ke, report je terus ok.. jangan report kat balai polis pulak.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
7 Comments

7 comments:

  1. thanks iha... sy un suka lawak kmpus... :)

    ReplyDelete
  2. Time kaacih banyak2

    ReplyDelete
  3. tq,i like

    ReplyDelete
  4. terima kasih for sharing ya tuan punya blog..saya da download semuanya..huhu..lepas ni dah ble layan lawak kampus bila ada kelapangan..

    ReplyDelete
  5. terima kasih for sharing ya tuan punya blog...saya dah download semuanya..huhu..lepas ni da ble layan lawak kampus bila ada kelapangan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017