Latest!

Lifes: Selamat Berpuasa!

Assalamualaikum, kali ni entry pendek je (yang ni tak tipu) aku ada perkara nak wish kat korang ni..




Sebenarnya aku upload my painting ni just untuk FB aku. Tapi aku rasa pic ni comel pulak (perah santan), alang² aku letak kat sini. Mana tau followers² yang tak jadi friends kat FB aku mestilah tak nampakkan pic ni.. apapun, moga tahun ni kita menghayati Ramadhan sepenuhnya. Aku tujukan untuk diri aku sendiri jugak ni. Aku harap aku dapat berubah menjadi hambaNya yang lebih patuh pada tahun ini.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. selamat berpuasa =)

    do visit n follow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/wedding-preparation-videographer.html

    ReplyDelete
  2. @Masmira Masri
    Terima kasih n selamat berpuasa juga ya.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017