Latest!

Manga: Naruto (MEDIAFIRE)

Assalamualaikum and Salam sejahtera buat followers yang jarang follow blog ini.. -_-

Jangan cakap yang korang tak kenal mamat rambut colour kuning ni. So, apakata kali ni kita baca manga pulak, jom! ^^



NARUTO SHIPPUDEN X

P/s: Macam biasa kena download dulu sebelum baca. Harap maklum~

Episode 590 - Download Here
Episode 591 - Download Here
Episode 592 - Download Here
Episode 593 - Download Here
Episode 594 - Download Here


(25th July 2012) Episode 595 - Download Here

(1st August 2012) Episode 596 - Download Here

(12th August 2012) Episode 597 - Download Here

Episode 598 (INTO PIECES) - Download Here

Source MANGAPANDA


Episode 599 - Download Here

Source MANGAHERE


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
3 Comments

3 comments:

  1. even dah besa pon, tetap minat ngan komik,,naruto,bleach ngan one piece feveret tu..paling best lawak kampus..hahah..siap beli buku kompilasi siap.

    ReplyDelete
  2. @Nick Nashram

    Betul tu sbb kartun² mcm bleach, naruto, n one piece sesuai utk org dewasa sebenarnya. Lawak kampus pun best baca especially time stress, tipu kalau x gelak bila tgh baca..

    ReplyDelete
  3. Msa sya nk download yg lain tu.. Dia ckp cm nih" authorize download.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017