Latest!

Ohh Yeke: Top 15 Search Engines Paling Popular

Assalamualaikum dan Salam sejahtera..

Search Engine tu apa ek? Yang dekat ekzos kereta tu ke?? xD

Aku tau korang bijak, so tak payah aku nak jelaskan panjang² lagi. Kalau betul korang tak berapa tahu pun takpe, tengok je gambar² kat bawah ni, DIJAMIN korang terus cakap 'oooooo'.. let's cekidaut~

15. AltaVista


14. GoodSearch


13. Excite


12. Search


11. Infospace


10. Info


9. WebCrawler


8. Dogpile


7. Lycos


6. MyWebSearch


5. Aol Search


4. Ask


3. Yahoo! Search


2. bing


1. Google


Tarikh akhir kemaskini pada 7/6/2012

Sumber: SINI


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
1 Comments

1 comment:

  1. boleh ke klu kita nak submit blog kita ke semua top search engines tu...tak tau nak submit cam ne..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017