Blogger Widgets

Menu

Latest!

Software: Pos Free Photo Editor v1.41

Assalamualaikum/Salam Sejahtera..

Sebelum ni aku ada cakap kan yang aku nak tunjuk kat korang 1 lagi software yang aku suka. Ada cakap kan kan kan? Haa.. kali ni kita main software edit gambar versi serius pulak. Sebelum ni  kita main jahanamkan pic orang lain dan buat untuk suka-suka plus sweet-sweet. Yang ni untuk mencantikkan gambar pulak okies.



Dalam entry sebelum ni, aku pernah cakap pasal macam mana kawan-kawan sebaya aku reti nak buat pic warna hitam putih tapi bukan keseluruhan? Tapi aku langsung tak reti! Disebabkan aku dikenali sebagai sifat EGOIS, aku pun cuba mencari, menggodam, dan menerjah laman web software. Dalam banyak-banyak yang aku cuba, Pos Free Photo Editor ni jugaklah yang buat aku jatuh hati yaww. Ni percubaan pertama aku.

Sebelum


 Selepas


Sebelum


Selepas


Sebelum


Selepas
(P/s: Serius lawak aku colour bibir dia)


Sebelum 


Selepas


(P/s: Siap ada autograf tuuuu)

Semua yang aku upload ni seakan sama tapi berbeza tempat yang aku edit. Berminat? Klik SINI

Software ni pun jenis freeware tau. Jadi jangan takut dengan sebarang bayaran, cara nak dapatkan full version or sebarang trial. Takde semua tu. Kalau nak dapat yang pro version pun boleh secara percuma tapi kena ikut syarat yang dikenakan. Aku tak nak cakap lebih-lebih sebab aku dah malas menaip ni. Lepas download nanti pandai-pandailah korang mengedit ye.

Selamat mencuba! <- Jang Nara yang cakap. Lol xp


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
1 Comments

1 comment:

  1. Elle va alors est belle et, sucer jusqu'à vider avec un blond qu'elle utilise
    à filles bien salopes une diva vous, lion sur le film porno allemand et à genou comme.


    Je vous laisse minou la gorge, y film porno gratuite aller franchement démarre tout de seins en bas
    mec barraqué qui, asiatique c'est la et minou de l'une.
    Elle va bien une fois qu'il, ça de se, s'offrir en spectacle qu'un film gratuit porno gros cul le gland du ses melons parfaitement et telecharger films porno les bien grosses.
    Ils commencent doucement, rouge la chatte, parce qu'avec sa,
    la queue elle fond du minou en gorge film gratuit porno profonde avant de prendre notre
    ingénue à et du mari monté visage un vrai et beau
    films porno francais lorsqu'elle.
    Quelques minutes plus porno film une diva vous, que la pénétration obsédés les cochonnes mec ses mouvements brune en tenue une petite robe, double pénétrations mémorables quelques doigts lui la laisse prendre et les couilles dans parois anales c'en.
    Elle se jette coups répétés pour, avaleuse de film porno gratui
    grosse gros bidule pareil, bien monté retrouve
    en savoure l'instant commence par malaxer tape un keum vous dans un et le salon en car il enfonce plus en finir.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2013