Latest!

Terbaekkk: JANGAN MAKAN PENCUCI MULUT INI!

Assalamualaikum/Salam sejahtera..

Masa tengah golek² kat FB, TERjumpa la 1 page ni dan TERnampak dessert/manisan yang cantik² belaka. Tak percaya cuba tengok gambar² ni:







TETAPI, korang tak dibenarkan untuk makan!

*What da.. awat???

Sebab....


Geram tak? Hehe.. dah alang² post entri ni aku nak letak sekali link page dia, Dalin Delights. Sebenarnya aku tak kenal pun owner yang kreatif gila babas ni, tapi tak salahkan tolong bisnes orang lain. Mana tau satu hari nanti aku nak jual karipap sardin and perlukan pertolongan korang pulak ke kann.. :)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
3 Comments

3 comments:

  1. heheh..kreatifnyer..sapu tgn aje pon..

    ReplyDelete
  2. @Noor

    Tau takpe.. rasa macam nak telan je 'dessert²' ni.. nom³ :D

    ReplyDelete
  3. memang kreatif..cantik sgt..:-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017