Latest!

Terbaekkk: Kek Paling Hebat, Unik, dan Pelik di Dunia

Assalamualaikum/Salam sejahtera..

Nak kata lapar tak jugak tapi otak ni mengada-ngada berangan kek yang pelik² dan cantik². Aku cari then TERjumpa entri ni.

Ringkasan: Karen Portaleo, pemilik Bakery Highland di Atlanta telah mencipta beberapa jenis kek yang begitu unik setelah mendapat ilham ketika melawat kedai roti rakannya. Bagi beliau, kek di kedai roti temannya itu tidak mempunyai kreativiti yang menarik lalu beliau belajar sendiri cara untuk mencipta kelainan tersebut.



































Gerammm gila aku tengok semua gambar² ni. Aku yakin kalau nak makan mesti rasa tak sesedap rupa. Tapi yang pasti, memang kreatif betul beliau ni.

Sumber boleh cari kat SINI dan boleh jugak pergi ke laman web rasmi beliau terus kat SINI. Kat laman web tu laaaaaaagi banyak kek² yang kreatif. Selamat menjulingkan mata!

P/s: Tengok gambar² ni banyak kali rasa macam nak sepak je si Karen Portaleo ni, nak sepak dia lepas tu tanya kenapa kek dia ni 'unik' sangat? Aku bagi lebih dari 5 bintang! (5­½ bintang) xD


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. hahah,,kek cam baby tu cam sayang je nak makan..simpan dalam peti je la.

    ReplyDelete
  2. @Nick Nashram
    TU LA PASAL! yang PS tu pun rasa syg nak makan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017