Latest!

Lifes: Mosque Background on Twitter?


Buka Twitter macam biasa, TERnampak background Twitter sebelum Sign in.


Aku rasa background ni dah banyak kali keluar masa nak Sign in, tapi selama ni aku gelojoh sikit tak menyempat nak tengok latarbelakang ni secara serius. Apakah maksudnya ek?

Aku bukak Wiki pulak, rasanya Twitter bukan berasal dari negara Islam dan pengasasnya pun bukan beragama Islam. Jadi agak 'pelik' bila diorang yang letak gambar ni.


Benda yang aku circle kat sebelah kanan tu aku tak berapa nampak dengan jelas apa yang orang tu buat. Apa benda yang terangkat tu ek?

Pelik memang pelik, tapi aku cuba fikir positif, harap maksud latarbelakang ini hanyalah bertujuan untuk membuktikan bahawa laman sosial bukan so sial ye Twitter boleh digunakan oleh masyarakat seluruh dunia tidak kira walau dimana sahaja anda berada. *Ayat dalam iklan

˙ǝqnʇnoʎ ɐduɐʇ ıɹɐɥ ᄐ uɐnɹǝs ʇnɥɐʎuǝɯ ıɐƃɐqǝs ǝqnʇnoʎ ɐʞnq ʞɐʇ nʞɐ ɐƃıʇǝʞ ıɹɐɥ uɐʞɐdnɹǝɯ ıuıɹɐH :nʞnʞ ɐʇoᴎ


UPDATE: Gambar yang telah di-zoom out-kan sebanyak 5 kali. Tak terfikir nak buat macam ni masa publish entri ni. Masih tak faham apa maksud manusia kat sebelah kanan tu, kalau ada sesiapa yang faham tolong SMS (tiba2) aku k..


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
3 Comments

3 comments:

  1. baru je tengok tadi..memang ade background masjid kat belakang tu..sebelum ni ada ke background camtu? tak penah ade pun twitter..huhu

    ReplyDelete
  2. @Nick Nashram

    Entah, tp rasanya mcm dah byk kali nampak sbb colour background familiar sgt.. jgn ada maksud tersirat,tersurat n terseret dahla.. :D

    ReplyDelete
  3. la tu dia tgh main kriket time nak dekat maghrib la tu....mungkin nak melambangkan pakistan pasal pakistan terer main kriket peringkat dunia...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017