Latest!

Wordless Midnight: Main Game dekat Blog

Assalamualaikum and good midnight.. ^^


I don't know why my IQ so brilliant + genius + clever tonight. (Oh My English!) Haha..

Tak tau kenapa baru muncul idea nak letak game kat dalam blog. Takde la aku merayap kat website lain dah lepas ni. Ok kalau korang rasa nak main dipersilakan. Aku pun tak sempat nak main lagi ni, ada kerja nak buat. Dah siap kerja baru syok dating dengan Pak Mario.

Kecik-kecik belajar sains,
Selamat bermains! (tambah huruf S)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Tak dapat nak main. Line internet sangat lembab

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017