Latest!

Segmen: Follow Sampai Puas Hati!!! (New!)

Assalamualaikum. Hye babe!

Sangat maaf sebab tindakbalas lambat (aiyooo.. apa punya bahasa la ni)

Aku nak mintak maaf sebab lambat bagi respon mengenai segmen sulung yang aku adakan sebelum ni (22nd Jan 2013).

Walaupun sambutan tak menggalakkan tapi pada 7 orang yang dah join ni pun aku dah rasa bersyukur sangat sebab aku tak promote tahap dewa pun macam sebelum ni. Mungkin lepas majlis betul-betul selesai nanti baru aku boleh fokus dekat belog pulak.

Anyway jutaan terima kaseyyyyyyyy buat yang sudi sertai segmen ni. Mana yang masih belum join lagi sangatlah dialu-alukan untuk memeriahkan sekali segmen Follow Sampai Puas Hati!!! together-gether. Masih ada banyak masa, segmen ini berlangsung SEHINGGA 26 Februari 2013 (pilih tarikh besday nampak) ..


KLIK PADA BANNER UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT

7 manusia osem yang dah join segmen Follow Sampai Puas Hati!!! :

1. http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
2. http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
3. http://bee-shawal.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
4. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
5. http://aqoustica.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
6. http://schaazman.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
7. http://loveranasyaurah.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

6 orang osem berikutnya:

1. http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
2. http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
3. http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
4. http://www.paly.my/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
5. http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
6. http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/follow-sampai-puas-hati.html
7. http://syazrim.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
8. http://hidupbiarbest.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
9. http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati_5.html
10. http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/02/segmenfollow-sampai-puas-hati.html

I lebiu!


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017