Latest!

Segmen: Follow Sampai Puas Hati!!!

Assalamualaikum dan yo guys!


Ni segmen sulung dari aku. Berkat TERkena virus segmen dari blogger lain. Huahaha.. syarat-syaratnya aku dah letak kat banner ni tapi kalau TERlepas pandang sebab laju sangat, baca kat bawah ni pulak.

Cara-cara dan Syarat yang TERsangatlah mudah:

*Warganegara Malaysia (LOL, tipu je)

*Suka makan nasi (tipu lagi)

*Copy link banner diatas

*Letak link Facebook, Twitter dan YouTube (kalau ada) korang sekali

*And the last T&C, tinggalkan segmen korang disini

*Segmen berlangsung sehingga 26 FEBRUARI 2013

Senang je kan? Makan nasi lagi susah dari buat kerja ni. (Trololol)

Antara link yang aku ada:

Facebook
Twitter
YouTube
Page

Apapun, majulah blog demi negara!


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
25 Comments

25 comments:

  1. Done :)

    http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  2. @cerita lala

    *Buat 1 entry yg tajuk sama mcm entry diatas (segmen: follow sampai puas hati!!!)

    *then letak gambar (banner) yg bgerak2 tu kat entry cik Lala

    *last sekali letak link fb or twitter kat entry tu supaya senang orang nak follow..

    harap ianya membantu :)

    ReplyDelete
  3. kite join segmen awk :)

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  4. Hi admin,
    shaz join segmen ni

    http://bee-shawal.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  5. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

    Jom join sini.
    Sure boleh dapat hadiah sebab hadiahnya banyak, mungkin boleh dapat lebih daripada 1 hadiah! Join cepat sebelum terlambat!

    ReplyDelete
  6. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

    Jom join sini.
    Sure boleh dapat hadiah sebab hadiahnya banyak, mungkin boleh dapat lebih daripada 1 hadiah! Join cepat sebelum terlambat!

    ReplyDelete
  7. Hi, anda sudah di tag .. gud luck ..
    http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

    ReplyDelete
  8. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    follower ke 238

    ReplyDelete
  9. http://aqoustica.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  10. Join :)

    http://schaazman.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  11. http://zatiscollection.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  12. Join sini...
    http://loveranasyaurah.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  13. saya join...
    http://loveranasyaurah.blogspot.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  14. http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  15. join :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  16. join juga ya!

    http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  17. http://www.paly.my/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    joined :)

    ReplyDelete
  18. Saya Dah Join...

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    Facebook :http://www.facebook.com/arita.atira.5

    ReplyDelete
  19. http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  20. cik wana join

    http://syazrim.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    ReplyDelete
  21. Asslamualaikum...
    saya dah join...
    http://hidupbiarbest.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html
    admin best :)

    ReplyDelete
  22. Nurul join :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati_5.html

    ReplyDelete
  23. ech joined!

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/02/segmenfollow-sampai-puas-hati.html

    jom,follow-memfollow...huhu

    ReplyDelete
  24. (*) maaf kecik tuka link blog

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sampai-puas-hati.html

    yang lama : kekapasberceloteh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017