Latest!

Giveaway: by Secret of Shaila

Assalamualaikum and kabare all.. ^^

Terpanggil untuk join GA ni, tuan punya segmen dah ajak takkan taknak join kan..

KLIK PADA BANNER

Blogger kesukaan saya (baru-baru ni) ialah:

Tadaaaaa..

Walaupun baru je jumpa dan kenal pemilik blog ini tapi most of his entries telah berjaya buat aku rasa nak komen sampai lebam. Haha..

OK DONE!

Untuk korang yang tengah sertai GA ni jugak, aku ucapkan semoga berjaya! Aku tak menang pun takpe sebab niat asal nak memeriahkan segmen dan GA kawan-kawan kita. :)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
5 Comments

5 comments:

  1. beznye ^_^

    sy ade tag awk tau..
    meh tgk sini [link]

    ReplyDelete
  2. alamak iha..malu ai tau tak...:P

    apa2 pun selamat bersegmen...semoga dapat habuannya nanti...

    ReplyDelete
  3. @Hatimi Tahirruddin

    ecehh malu2 meow lak dia :P
    thanks, kalau tak menang pun takpe.. asalkan dapat memeriahkan segmen2 dari blogger yg lain..

    ReplyDelete
  4. Thanks sudi join GA saya,good luck yer..^^

    secretofshaila.blogspot.com/2013/02/giveaway-by-secret-of-shaila.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017