Latest!

Giveaway: Pre-loved Novel Giveaway

Assalamualaikum and hye peeps!


Berkat mak aku PAKSA join GA ni, haha.. siapa suruh anak dia rajin sangat bercerita tadi.

Iha: Mak, ada orang buat GA. Hadiah dia novel tau.

Mak: Hah, cepat la join!

Iha: Ehh, bukan ke dulu mak cakap yang mak tak nak novel dari penulis ni?

Mak: Takpe, mak taknak beli tapi kalau dapat hadiah free best jugak. Cepat la join, nanti tamat pulak.

Iha: Bereh boh.

Kalau dapat GA ni, kira rezeki untuk mak aku la. :)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. good luck
    http://www.ainahmad.com/

    ReplyDelete
  2. hihihi mak iha ni laju je ye bila sebut dapat free...apa2 pun semoga sukses....

    ReplyDelete
  3. Thanks join. Good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/02/senarai-peserta-pre-loved-novel-giveaway.html

    p/s; sporting eh mak tu. hehe :D

    ReplyDelete
  4. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/pre-loved-novel-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017