Latest!

Segmen: Blogwalking Time!!!

Assalamualaikum and peace yaw~


Syarat mudah semudah masak megi:

*Tinggalkan link blog korang kat komen bawah ni.

*TAK PAYAH buat entri yang sama. Tinggalkan link blog kat komen entri SAHAJA.

*TETAPI, korang perlu dan haruslah PROMOSIKAN segmen ini di Facebook. Hanya postkan link URL segmen ini SAHAJA.

Ada faham?

PERHATIAN: Hadiah tidak disediakan.


Tujuan utama segmen ini diadakan hanya untuk meletak senarai blog-blog di entri aku yang berikutnya bagi memudahkan kita melakukan acara blogwalking. Nak follow ke tak terpulang pada korang. Tapi adat resam budaya bangsa mengatakan bahawa kita harus menekan butang follow pada setiap blog yang belum kita ikuti lagi (pigidahhh)


Alolo ciannya..

Tarikh segmen sehingga 28 FEBRUARI 2013.

Kalau korang rajin dan tak nak join segmen ni boleh join segmen lagi satu. SINI

Majulah blog untuk negara!


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
27 Comments

27 comments:

  1. http://kekapasberceloteh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://www.irwanalessatyme.com/

    ReplyDelete
  3. http://syiralokman.blogspot.com/

    JOM JOIN NI JUGA :) http://syiralokman.blogspot.com/2013/01/segmen-blogging-twittering.html

    ReplyDelete
  4. http://pz2504.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://comey-comeyblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://imawesomesuperb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. http://imawesomesuperb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://farisyaanastasyia.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. http://shokododolls.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. http://shokododolls.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. http://anisforeveralone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. http://areisuaproduction.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete
  15. http://saljiahcraft.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. http://saljiahcraft.blogspot.com/

    ReplyDelete

  17. http://fareastfaiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. http://kitaberbezahati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. http://cikukika.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. rasa mcm nak join jugak la

    http://www.timizero.my/

    ReplyDelete
  21. nak jgk la..

    http://atiqahivy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum...
    saya dah follow and join..
    http://hidupbiarbest.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  23. As salam sweetie. bw n follow here.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. done follow http://beritaremajaonline.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Woou majulah blog untuk negara..best tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017