Latest!

Segmen : Lagu Favourite Saya by Leeyana Amzar

Assalamualaikum, what's up doc?

KLIK PADA BANNER

Sebenarnya aku memang dah lama perasan segmen ni dan tertarik la jugak cuma masa je tak mengizinkan disebabkan aku TERlalu leka dengan segmen sendiri.

Terima kasih brader TiMiZeRo sudi menge-tag nama gua si blogger yang tak dikenali ni. :)

Banyak oooo lagu yang aku suka. Serius. Macam bro Timi jugak, aku pun minat kumpulan Weezer, lagu diorang masih tergolong dalam rock jugak. Tapi bukan setakat Weezer je, Helloween, Guns N Roses, AC/DC, Black Sabbath, Scorpions dan banyakkk lagi la yang aku minat.. sayangnya cuma satu lagu je boleh bagitau.

Hmm, pening jugak. Genre lagu je dah macam-macam jenis. Rock ke, Nasyid ke, Irama Melayu ke, Raya ke, J-Pop ke, Espana ke, Anime ke, OST ke, serius pening. Tapi aku dah buat keputusan, cuma pilih lagu yang aku tengah minat sekarang je.

Aku tak nak pilih lagu yang terlalu hard sangat sebab kena ikut blog aku jugak. Dalam ihazaliza.blogspot.com aku lebih tekankan muzik dan citarasa remaja bersesuaian dengan followers yang aku ada. Kalau Institute of Rock nanti mungkin aku akan tepek lagu sekeras-kerasnya.

Inilah lagu sadis yang aku suka sekarang. Sure budak-budak sekolah pun boleh minat jugak.


Klik button play kat atas ni

Lagu: Love Will Be Born Again
Artis: Versailles

The time is crying in your little heart
It will stop our time and my dreams
Can you see the tears flowing from your eyes
When your soul leaves your body
So you're outside by this time

Many times Love will be born again
It always comes back from the sorrow depth inside
Until you'll face the truth
And slowly walk with me on usual way

I'll be with you
I've never loved anyone like this before
Any time, every time
I want to stay with you
I don't want to say goodbye.
I'm afraid of losing your love
I could never live without you
But my time doesn't forgive it

I couldn't understand why my heart felt so tight
And you couldn't leave my soul
Your love stayed the same
Feeling the voice echoing from the future
You'll cry with a sense of pathos
I hold this love and you by all means
Every time
Love will be born again
It always comes back from the sorrow far away
Until you'll face the truth
And slowly walk with me on usual time

I'll be with you
No matter how much time goes by, I love you
Any time, every time
I want to be with you
I don't want to say goodbye
I'm afraid of losing your love
I could never live without you
Forever
I need your love
I've never loved anyone like this before
Your smile, your soul ,please once again!
I couldn't say I love you
The pain of losing a loved one
I would never forget usual way with you
Time goes by

Sebab suka lagu ni: Tak dinyatakan sebab owner segmen tak suruh :P

Antara gambar cun Versailles. Tak pasti gambar tahun bila dan tak pasti ada tak mendiang Jasmine You dalam gambar ni.

Aku nak tag dekat 20 orang (LOL) tapi tuan punya segmen suruh tag kat dua orang blogger je. So dua orang yang bertuah adalah:

Selamat bersegmen!


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. wah gigih penyanyi dia nyanyi lagu english ni...

    nak tanya ni....yg embed player tu iha pakai ape ye?

    ReplyDelete
  2. @Hatimi Tahirruddin

    Hehe, nasib baik sebutan sedap..
    owh ni pakai singingbox.. next time ingat nak buat tutorial pakai widget ni kot :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017