Latest!

Segmen: Senarai Blogger Blogwalking Time!!!

Assalamualaikum dan hey guys!

KLIK PADA BANNER

Macam yang dah dijanjikan, entri kali ini merupakan entri untuk meletak nama-nama blogger yang telah 'join' segmen diatas pada 3 Februari 2013.

Masih ada banyak masa untuk korang menepek blog osem korang kat segmen ni. Selagi tarikh segmen belum tamat, nama-nama blogger akan sentiasa diupdate disini.

20 blogger yang osem:

1. http://kanvasdakwat.blogspot.com
2. http://www.irwanalessatyme.com
3. http://syiralokman.blogspot.com
4. http://pz2504.blogspot.com
5. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com
6. http://comey-comeyblog.blogspot.com
7. http://imawesomesuperb.blogspot.com
8. http://farisyaanastasyia.blogspot.com
9. http://shokododolls.blogspot.com
10. http://anisforeveralone.blogspot.com
11. http://areisuaproduction.blogspot.com
12. www.paly.my
13. http://saljiahcraft.blogspot.com
14. http://fareastfaiz.blogspot.com
15. http://kitaberbezahati.blogspot.com
16. http://cikukika.blogspot.com
17. http://www.timizero.my
18. http://atiqahivy.blogspot.com
19. http://hidupbiarbest.blogspot.com
20. http://aderakukeysah.blogspot.com
21. http://kisahdunia-axe.blogspot.com
22. http://sweetyhidupindah.blogspot.com
23. www.akupenghibur.com
24. http://seneoritabaharin.blogspot.com
25. http://beritaremajaonline.blogspot.com

Aku, Iha Zaliza blogger yang tak pemes akan tunggu link blog korang yang pemes itu sehingga 28 FEBRUARI 2013!.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
7 Comments

7 comments:

  1. oooh ada segmen ye...

    BTW kalau Iha tak perasan wa ada tag lu join satu segmen...

    http://www.timizero.my/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
  2. @Hatimi Tahirruddin

    Perasan sebenarnya cuma lambat sikit nak join.. eniwei, terima kasih tag brader :)

    ReplyDelete
  3. segmen ni mcm mane nk join ?

    ReplyDelete
  4. @Aku Penghibur

    Acik cuma kena tinggalkan link blog acik kat komen entri ni je. :)

    ReplyDelete
  5. http://www.akupenghibur.com

    wahh sejak bila jadi justin bieber nie ??

    ReplyDelete
  6. @Aku Penghibur

    Tercabar dengan manusia yg bernama selena gomez kat blog acik tu la.. hehe..

    ReplyDelete
  7. http://sweetyhidupindah.blogspot.com/

    here link to my blog.thanks for following me. I'm done following u too. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017