Latest!

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum..


Aku antara blogger yang paling lambat menyertai GA ini (dengan nada bangga) hehe..
Terima kasih +Mieza Jhaa K  dan  +Hatimi Tahirruddin  diatas jemputan. Selalu jugak aku datang blog Mak Dara tapi kadang-kadang tu rasa malu-malu meow pulak nak komen bertubi-tubi. Mak Dara, here I come! :)

Antara 30 orang penaja awesome GA ini:

Aku nak tag:

Jangan lepaskan peluang untuk menjoinkan diri korang di GA yang meriah ini. Buat masa ni (28 Mac) dah ada 279 peserta yang turut serta. Tarikh tutup 31 Mac 2013. Mana tau mungkin rezeki korang ada pada GA ni? ayat harus promote


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
12 Comments

12 comments:

  1. Good luck dik iha syg ^______^

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dik Ihaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak.. akak pun semoga berjaya ek.. :)

      Delete
  3. hehehehe....dah terjoin jugak ye....apa2 pun kalau lu menang kita share hadiah....kalau wa menang, wa taknak share... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish ish ish kedekutnya dia.. kalau hadiah tudung camne? :P

      Delete
  4. terima kasih Iha kerana sudi join GA Mak Dara ini..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  6. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  9. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe. ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017