Latest!

MEGA GIVEAWAY by DJH

Assalamualaikum..


Banyak jugak bulu kening aku berguguran masa nak follow dan like semua penaja blogger tadi sebab ni dikira GA yang betul-betul MEGA. Terima kasih sayangku dan cintaku mama +Hanny Abdullah kerana sudi tag anak angkatmu yang comel ini mohon rasa loya tekak. Maaf ye MamaHanny sebab lambat join, iha zalora ni memang ada masalah sikit bab-bab nak join sebarang GA dan Segmen.

Disebabkan tag peserta lain tak wajib, jadi aku pun tak amalkan ia.. buat peserta lain yang turut menyertai GA ni, selamat maju jaya diucapkan, majulah GA demi negara.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
12 Comments

12 comments:

  1. selamat bersegmen...semoga lu dapat nanti hadiah2 yg ditawarkan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, doakan wa menang supaya boleh share hadiah dgn lu (tipu sunat) :P

      Delete
  2. sama la ngan kak dayah..
    kak dyah bukan masalah sikit..
    masalah banyak..hekhek...
    kak dayah tak soka sgt join join contest ga bagai nih..malas nak kasik komitmen..
    tapi kadang join jugak sbb support kawan kawan..
    ")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeyy kita memang sama.. iha jaranggg sangat join benda2 ni melainkan kalau ada kawan tag, sebab niat nak tolong memeriahkan segmen.. :)

      Delete
  3. tautahu la nak comment kat ne..http://isabellaidura.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html

    comment kat sini la... hehehehe.. thnaks dah follow.. kawan ke 307.. wow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe.. komen je kat mana2.. cantik nombor tu, 307 (07 Mac) :)

      Delete
  4. selamat bersegmen.. follow me back kalau sudi ;)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-djh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done sis.. selamat bersegmen jugak.. :)

      Delete
  5. hyeee ! dari GA sama .
    good luck ! ^^
    done follow here ,do hit me back kayy . tenggs !^^

    http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-djh.html

    ReplyDelete
  6. Hi There,
    Dina dari GA yang sama!
    Jemput Follow Dina
    Good Luck!
    http://dinahumblelady.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-djh.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017