Latest!

Segmen: Featured Me on Bubbly?

Assalamualaikum..


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 

Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
15 Comments

15 comments:

  1. Segmen sama la...

    Iha..akak dah smpan blog Iha dalam belog.kegemaran akak tau..

    ReplyDelete
  2. thanks dear sebab sudi join...mana ada x femes... semua blogger femes la dalam dunia blog...ekekeke... nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen...rasa mcm nak join jugak la jap lg...

    ReplyDelete
  4. Bella follow sini.
    jemput baca entry baru :D
    http://nabieliela.blogspot.com/2013/03/dinner-ala-ala-vintage.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen dear! ^______________^

    ReplyDelete
  6. Salam kenal..Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  7. jenjalan sini dr segmen yg sama...

    ReplyDelete
  8. good luck..akak pon join..:)

    ReplyDelete
  9. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum/salam sejahtera..
    akk datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    tersedia follow ~

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama, done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen dear ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017