Latest!

WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT

Assalamualaikum..

Daku Amat Menyintai Mu

Terima kasih akak tomey +Mar Haini Abdul Rahim  sudi tag kita yang comel mohon loya tekak.

Syarat-Syarat Penyertaan :

 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.  

 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .

 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.

 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang. 

 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.
 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.

 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.


Hadiah-hadiah awesome:

Daku Amat Menyintai Mu


Calon-calon pemenang harapan sarung bantal kusyen dan sarung kotak tisu:

εїз ~ +Nao Mei 
εїз ~ +Hanny Abdullah 
εїз ~ +tenku butang 
εїз ~ +Cik Fie 
εїз ~ +Mimie Najib 

Tarikh tutup 2 APRIL 2013 / 12:00am

Selamat bersegmen buat semua yang menyertainya.. :)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
14 Comments

14 comments:

  1. all the best dear...semoga ada rezeki untuk menang... erks...segmen akak tak nak join ek..majuk la macam ni...he he he... takderlah ...gurau2 jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Farah.. takmo majuk2 lagi, kita dah join.. hehe..

      Delete
  2. salam zaliza :)

    terima kasih join GA ayie... :)

    entry zaliza dah okey cukup syarat cuma 1 jer x kurang iaitu...saiz banner dan saiz gambar hadiah x sama...cuba zaliza tukar saiz hadiah tu sama spt saiz banner...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. ok dah tukar, terima kasih atas teguran.. :)

      Delete
  3. selamat bersegmen lagi...semoga dapat sarung bantal tu nanti...

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dear! Good luck tau ^________^ dpt hadiah nnt share2 gan akak eyh..hihi

    ReplyDelete
  5. salam zaliza....:)

    maap zaliza...ayie tgok masih x sama saiz banner dgn hadiah tu..aik???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ayie.. alamak boleh silap lagi ke, haha.. maaf.. kali ni sy dah edit lagi dua2 gambar tu.. kalau silap jugak sila rotan sy terus.. :D

      Delete
  6. Salam singgah..dari GA yang sama..best of luck :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    ReplyDelete
  7. good luck laling.. hehe.. :)
    iha da dpt eh ion watch tue?. sis xdpt pun lagi.. cikgu fik ckap, maybe lwat sikit, shafik tgh bz skrg nie. hehe

    ReplyDelete
  8. Hai zaliza.. aida datang dari GA yang sama. Hope kita sama2 bertuah :)
    salam kenal juga.. ^^

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

    ReplyDelete
  9. Salam Sayyidul Ayyam..=)
    jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    maaf sebab amek masa nk jejak sini..
    x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

    ReplyDelete
  10. Salam Sayyidul Ayyam..=)
    jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    maaf sebab amek masa nk jejak sini..
    x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017