Latest!

Bubbly & Associates Giveaway



SYARAT2 PENYERTAAN


1) Follow Blog Farah's Bubblynotes


2) Follow Blog Sponsors:


3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:
























(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)


4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway


5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "


Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana


6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...



7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI



8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...



Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI


#Mangsa tag:
+Hatimi Tahirruddin  (tak aci la kalau lu tak join) :P

Semoga berjaya buat semua yang menyertai :)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
10 Comments

10 comments:

  1. Good luck iha syg! ^_________^
    yeahh kte geng sbb join! hikss

    ReplyDelete
  2. thanks iha... sebab sudi join dan support...

    jangan lupa semak senarai peserta di

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-bubbly-associates.html

    ReplyDelete
  3. oooh jadi mangsa la wa ni ye....hehehe....:P

    ReplyDelete
  4. jauh berjalan BK ke sini
    selmat bersegmen pemilik jiwa allah
    dri segmen sme
    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. selamat pagi.. :) ss datang dari segmen yang sama.. jom ke blog ss. ;)

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen yang sama

    http://lvmn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yan sama..
    good luck..
    jom join sini
    http://www.facebook.com/CelotehCikYaya/posts/172299752927336?comment_id=510285&offset=0&total_comments=22

    ReplyDelete
  8. Jom join sini:

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/the-hidden-truth-korang-click-meoww-tu.html

    Thanks!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017