Latest!

Lifes: Suara Beliau Merdu, Aku Tak Tipu

Assalamualaikum..

Aku nak buat entri pendek je ni. Walaupun kedengaran seperti aku buang tebiat tapi tak kisah la. -_-

Harini aku dah mula kena siapkan hadiah untuk pemenang Bubbly & Associates Giveaway anjuran Kak Farah. Dan kena banyak berlatih untuk mantapkan lagi doodle aku yang hodoh+buruk+tak lawa. Doodle pulak adalah hadiah aku untuk ♥ 1st Double Giveaway by AinMfna ♥ anjuran Cik Ain. Kemudian Insya Allah akan datang, +Mohamad Khairil aka Angah dari blog Diari Jejaka Hangat akan mengadakan GA terbaru beliau. Kalau jadi aku kena bersedia dengan 3 jenis hadiah tak seberapa dari aku. 

Jadi jangan terasa kalau aku tak mai blog korang.. datang tetap datang cuma lambat atau cepat sahaja, no heart feeling pehliz....

Okey, balik pada tajuk entri diatas. Siapakah beliau si suara merdu yang aku maksudkan. Korang hayatilah betul-betul suara beliau. Mesti takkan ada seorang pun yang akan menafikan kemerduan suaranya. Dengan gayanya menyanyi, alahai.. aku yakin gadis-gadis diluar sana mesti suka tengok mamat macam ni.. xp


#Kalau korang merajuk sebab aku tak singgah ke blog korang, silalah menonton video ini berulang kali. Sekian~


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
24 Comments

24 comments:

  1. huhu terus hilang mengantuk dengar suara dia...haha dah mcm kuiz teka lagu pulak dah...kena tgk title video baru tau lagu apa...haha

    ReplyDelete
  2. Iha , pandai buat doodle ? Bolehla ajar wani lpas nie , wani nak buat tapi asyik tak jadi je , hehe . Video tu dah tak boleh dimainkan .

    ReplyDelete
  3. ok, jap nak dengar sekali lagi :)

    ReplyDelete
  4. ehemm untunglaaa teror wt doodle !! hehe.. wekk nak muntah merdu laaa sgt ~ *akak xtgk pn hehe, tp dulu prnh tgk 1video die, la ni xsgp da :P

    ReplyDelete
  5. x ley la nak tengok kat office ni kan...sebab nanti ramai pulak yang tumpang bertenggek..ekekeke... apa2pun balik nanti mesti datang balik sini... kalau tengook kat office karang Pink Panther punya mata tu terjegil jer...ekekekeke....

    ReplyDelete
  6. kita sama-sama busy..hehe :)

    terkejut kak puteri dengar suaranya..haha ^_^

    ReplyDelete
  7. Salam sister..jemputlah ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan g shop ini. Jangan lupa follow ye.. :)

    Terima kasih
    ~ Hijab valley ~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. haahahha... :) :) betul la apa awak kata tu :P :P kah4

    ReplyDelete
  9. yumida pernah tgk doodle iha buat
    cantik..berseni tgn iha
    yumida pn sama dlm proses memantapkn doodle
    kengkdg jd dodol..hehe

    video tu...aah merdu sangat!
    sampai terigau2 dlm mimpi..hahaha
    susah betul dia nak sebut perkataan..hohoho

    ReplyDelete
  10. hahhaha....lawak laa..haishh apa la iha neh :D hihihih....nak dgr suara iha yg merdu tu plak boleh? :P hihi

    ReplyDelete
  11. nie nak belajar buat doodle nie..hahaha

    ReplyDelete
  12. Boleh mimpi ngeri lana malam ni,hahahaha

    "jangan2 ko mnolak cintaku" hahahahah, seram!

    ReplyDelete
  13. hehehe...memang sedap siap dengan mata2 sekali bulat huhu

    ReplyDelete
  14. hahahaha merdu sangat kan . seram pun ada ni !

    ReplyDelete
  15. siapakah yg bersuara ituuu?

    doodle iha comel

    ReplyDelete
  16. erk.. terdedak akka dgr suaru dia... "merdu" sgt... btw, sekurang-kurangnya tahu juga dia menyanyi kan :)

    ReplyDelete
  17. dik, pasal yang adik tanya magic wand tu, kalau SAI kan, kegunaan dia untuk klik kat tempat nak kaler... bila klik, takde la kaler2 keluar line kan... pastu magic wand tu kalau dkt Paint.Net dan PS bleh tolong transparentkan gambar... ttg vector tu pulak, sng je..

    vector guna SAI :
    klik FILE > open (adik pilih la gambar adik).. then klik ok..

    kemudian klik icon yg mcm pen tu (mcm nak lukis doodle jugak).. dah ada 2 layer kan, adik klik curve, ikut je line muka adik, baju adik, mata dan sebagainya... kaler buat mcm kaler doodle jugak dik.. sama je... hehe^^

    ReplyDelete
  18. rajin sponsor ye..=D
    selamat menjalankan tugas ye..

    ReplyDelete
  19. hahahaha..ok.. ini umoh..speechless..tak trkata-kata

    ReplyDelete
  20. follower 537
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/05/segmen-simple-contest-by-djh.html

    ReplyDelete
  21. rajin nya iha buat doodle.. =)

    *erm, akk xde la nak gelak ke apa tgk vdeo ni..just tersenyum skit je la.. ;) dulu pernah tgk 1 vdeo..pastu ada yang ckap dia oku.. betul ke tak wallahualam.. ada yng kata dia mencuba untuk buat yng terbaik.. tp tak baik juga kalau kita nak persendekan orang kan.. =)

    ReplyDelete
  22. hihihi.. hubby teman suka jea ulang2 video ni.. lawok betuii

    ReplyDelete
  23. Hahaha.. ihaa thanks doodle ituu..hehe

    ReplyDelete
  24. nanti lama2 mesti doodle iha cantik punya la..hehe..

    kita tak dapat nak tgk video..prob sikit..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017