Latest!

"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"

Assalamualaikum..

Klik banner untuk menyertai.

Tadi aku main join je tanpa baca arahan dari cik akak kita +Nao Mei. Tiba-tiba nampak salah satu syaratnya:

Hasilkan ayat-ayat cinta yang kreatif dan 

menarik...simple pun ok gak

Alamak! Macam mana nak buat ek.. dah dekat setahun jugak tak buat ayat madah ni. Tapi aku sahut cabaran tu, korang sediakan paper bag siap-siap. Kalau rasa geli boleh muntah kat beg tu terus sampai paper bag koyak okeh :D

Sedangkan bumi boleh menangis tika hujan, inikan pula manusia yang mempunyai hati dan perasaan. Sedangkan Arcopal pun boleh retak, inikan pula cinta yang bakal terluak. Ingatlah, COLEOPTERA bukan seekor, ROSA bukan sekuntum. Janji Allah itu pasti..

Puas korang muntah? Muka aku tengah blushing kot sekarang ni.. harap sangat-sangat kawan rock aku tak perasan madah ni. Huahua.. apapun jom ramai-ramai support GA cik akak kita ni. Hadiah hebat-hebat belaka tau! :)

Mangsa tag adalah 2 wanita gojes iaitu:


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
12 Comments

12 comments:

  1. wahahahhha,iha macam tau akak tengah on9 sekarang ni eyh :P hihi..
    btw, akak muntah kaler pink la iha..hehhehee...best3! ok jap akak nak join..good luck sayang!

    ReplyDelete
  2. hahahaha...serius ayat cinta tu canggih :)

    makseh join dik...

    ReplyDelete
  3. perghh mcm william shaksper haha :D

    ReplyDelete
  4. wah..nice la iha
    menusuk ke jantung hati
    arcopal tu apa

    ReplyDelete
  5. hehehe.ayat jiwang still rock2 sikit..goodluck yea

    ReplyDelete
  6. ok2 tgh buat2 tak perasan madah berhelah tu...kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. salam ukuwah, datang dari segmen yang sama. done follow.. ^^

    ReplyDelete
  8. Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


    Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

    ReplyDelete
  9. Subhanallah, suka ayat cinta awak. hihi
    anyway, dtg dr segmen yg samaaaaa.
    done follow awak. salam ukhwah.
    meh jenguk blog sy pulak naa =)
    #594

    ReplyDelete
  10. berkunjung dari segmen yg sama..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    ReplyDelete
  11. hai..singgah bw dn follow sini dr segmen same..jom follow me back kalau sudi ya..:)

    http://qasehreena.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017