Latest!

Simple Giveaway by Nabeel Fikree

Assalamualaikum.


Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!


Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!




NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
3 Comments

3 comments:

  1. kita tak join lagi pun segmen nabeel..huhu

    ReplyDelete
  2. gud luck..

    jemput join contest beauty..

    menang set makeup bernilai rm100..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017