Latest!

" Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta "

Assalamualaikum..

Click this banner

Syarat-syarat penyertaan

  • Follow belog cik akak SINI & belog sponser SINI
  • Bagi yang sudah follow...boleh abaikan button followers tu
  • Add Google + Followers cik akak tu....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas...hihi
  • Add Google + Followers sponser tu dan Likes Fanpage SINI....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas...hihi
  • Letak tajuk " Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta " ***Peringatan tajuk yang menyimpang dari tajuk cik akak tak akan dilayan sama sekali..
  • entri korang boleh buat yang korang suka, tak pun copy & paste je entri nie dalam kotak entri anda...Senang je kan..tak perlu nak taip dan apa-apa lagi kan
  • Tag dua orang...pastikan mereka tahu..wajib tau
  • Akhir sekali tinggal link kat dalam kotak komen.....kat cbox cik akak tak layan sama sekali...harap maaf
  • Hanya terbuka kepada Blogger Malaysia sahaja.

Hadiah yang bakal dimenangi.....
1. Novel
2. RM5 x 4 orang pemenang
3. Review belog (hanya untuk 5 orang yang cik akak pilih)

Hadiah dari Sponser
1. Doodle (2 pemenang)

Giveaway tamat : 19 jun 2013 jam 8.00 malam


Pemenang menggunakan Khidmat Encik Random je

Mangsa tag:

+Yumida Huda


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
11 Comments

11 comments:

  1. Alolo sayang terharu sangat...thank support cik akak...love u darling

    Kiasan rindu bermadah sayang....
    Lantaran hati menolak cinta....
    Terima kasih duhai si manis sayang...
    kerana sudi join bicara cinta....

    ReplyDelete
  2. gdluck iha
    nak join gak nnti
    thanks tag

    ReplyDelete
  3. Terima kasih daun keladi....
    jangan lupa join lagi...

    senarai peserta dah diupdate...mohon semak link anda disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-simple-giveaway-3-hari.html

    Happy blogwalking dear

    ReplyDelete
  4. join jugak. gud luck.. :)

    ReplyDelete
  5. salam..
    Datang menyinggah dari segmen cik akak
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html
    jom singgah blog sini pulak..
    anyway good luck tau.

    ReplyDelete
  6. singgah dri segmen yg sama.. blogwalking sambil follow bg yg belum..

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini .... http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  9. dari GA cik akak... :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  10. Salam, gudlak!
    Datang dr segmen yg sama. :)

    Salam ukhwah. :)

    http://niesalhaq.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  11. singgah http://cahayasirius.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html


    kalau nak RM50
    http://cahayasirius.blogspot.com/2013/06/segmen-menang-rm50.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017