Latest!

Pemenang Segmen KLIK SINI

Assalamualaikum..


Terima kasih buat anda yang sangat sporting kerana sudi menjayakan segmen biasa ni walaupun tak ramai yang join dan aku rasa macam nak menangis, hehe over sangat. Next time kalau ada rezeki aku akan buat GA yang pakai barang pos pulak ye. In shaa Allah kalau diberi kesempatan. Niat dah ada cuma tak pasti bila.

Okey jom tengok 3 orang pemenang bertuah yang akan dapat baucer daripada Zalora!

Tempat Pertama:
Baucer 15% (Tiada minimum pembelian) x1



Tempat Kedua:
Baucer RM25 (Minimum pembelian RM100) x1



Tempat Ketiga:
Baucer 10% (Minimum pembelian RM75) x1



Tahniah buat ketiga-tiga pemenang, sila emelkan kepada nuriha.zaliza@gmail.com untuk menuntut voucher code anda sebelum 17 Mac 2015, 8 Malam. Lepas dari waktu tu aku akan sibuk untuk mengemas beg, nak pergi Cape Town. :P


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
4 Comments

4 comments:

  1. Tahniah buat pemenang-pemenang! :)

    ReplyDelete
  2. tahniah dan selamat bercuti pada penganjur CAPE TOWN huhuhuhu nak fridge magnet satu !

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat mereka. :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017