Latest!

Segmen KLIK SINI

TAMAT!

Asalamualaikum.



Berita baik untuk peminat Zalora, abang aku nak beri vaucer secara PERCUMA, so adik dia ni pun dengan gediknya nak adakan segmen yang tak seberapa ni.

Segmen ni ada dua cara, satu buat entri dan satu lagi tak perlu buat entri.

Terpulang pada korang ye. :)

Cara pertama:

1. Follow blog INI

2.Like page
3. Buat tajuk Segmen KLIK SINI

4. Copy code ni dan paste di bahagian HTML post:

5. Wajib klik  + 
dan screenshot sebagai bukti.

Browsers yang boleh digunakan:
Internet Explorer | Google Chrome | Mozilla Firefox

(Kalau rajin, nak klik kat tiga-tiga pun boleh). :P

Cara kedua (tanpa entri):

1. Wajib klik  + 
 dan screenshot sebagai bukti.

2. Hantarkan gambar bukti dan link blog anda secara email di nuriha.zaliza@gmail.com

ataupun:

Hantarkan gambar bukti dan link blog anda di Facebook.

Tamat: Antara 7 - 16 Mac 2018 2015
(tempoh bergantung pada iklan)

Hadiah:

P/s: Selekeh beno aku edit gambar

1. Baucer 15% (tiada minimum pembelian) x1
2. Baucer RM25 (minimum pembelian RM100) x1
3. Baucer 10% (minimum pembelian RM75) x1

Cara pemilihan pemenang 100% menggunakan random.org .

PERHATIAN!

Masih ramai yang belum screenshot gambar iklan yang anda klik sebagai bukti walhal itu yang wajib. Syarat yang lain-lain tu 'harus' je. So masih ada masa lagi untuk anda letak gambar bukti ye. Terima kasih 

Senarai Peserta

 http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html *
 http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://belogsheila.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html *
 http://nokuchemong.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html *
 http://mrsyatie.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html *
 http://www.djmgroup.com.my/2015/03/segmen-klik-sini.html *
 http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/assalamualaikum.html
 http://the-red-heart.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://izzahazryna.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://aienlieyrusli.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
 http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-klik-sini.html *

= Yang tak tunjuk bukti. 


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
18 Comments

18 comments:

  1. terima kasih atas jemputan...

    ReplyDelete
  2. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  3. mmg menarik hadiahnya ...

    ReplyDelete
  4. tq invite...sy join http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html#.VPwM8XyUfnh

    ReplyDelete
  5. syok ni bleh shopping sakan ;)

    ReplyDelete
  6. Sheila join ye..
    Tak pernah lagi shopping kat zalora ni..

    http://belogsheila.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html?m=1

    ReplyDelete
  7. inshaAllah nanti join :)

    ReplyDelete
  8. hi awak :)
    PG join sama ya :D
    http://mrsyatie.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
    jemput sekali join GA iPhone 5S ni tau :)

    ReplyDelete
  9. Join... and done Follow u :) #797
    http://www.djmgroup.com.my/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  10. Join ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  11. Assalam ,

    Hai kite join ye ? :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  12. Good luck untuk segmen ni :)

    ReplyDelete
  13. Cik candy join ye (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  14. http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
    Done ikut semua syarat

    ReplyDelete
  15. Join juga
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  16. http://aienlieyrusli.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  17. salam . saya join :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017