Latest!

Wordless Wednesday 14

Assalamualaikum..









Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
16 Comments

16 comments:

  1. wah entry menarik semua comel come; , bw and followed you , followback ?

    ReplyDelete
  2. Waktu bercinta ni memang seronok, Rasa macam dunia ni ana yang punye. Hehehh. Tapi nanti dah besar, dah kawen, akan fikir tanggungjawab suami isteri tu lagi besar. Jauh besar dengan waktu sekarang ni. ;)

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  3. cecececeeee~ mood berbunga-bunga ea? ^_^

    ReplyDelete
  4. macam2 cinta ni kan :)

    Maisarah singgah Blog MaisarahSidi.com :)
    Follow sini jugak #834

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. simple but deep meaning semua gambar-gambarnya... :)... Gambar first SWEET sangat..gambar 3rd? RAELITI..ahha

    ReplyDelete
  6. Along sudah FOLLOW sini, Sudi2lah kiranya singgah ke blog picisan Along dan FOLLOW Along semula di:

    http://www.rahimaim.com/2015/08/dari-usim-ke-um.html

    ReplyDelete
  7. hahaha yang last.. kita skip,sbb loading gmbarnya tau..jujur ni..

    ReplyDelete
  8. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  9. Dear Iha Zaliza, thank you follow my blog. I have done follow your blog :)

    ReplyDelete
  10. hai , ain datang singgah sini dan follow awak
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  11. http://kasutkaca15.blogspot.my/2016/05/tudung-raya-dari-kasutkaca15.html



    jom join. senang sgt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017