Latest!

Is it True?: Eh, Rosak Ke?

Assalamualaikum..




Gambar yang di print screen masa Jumaat lepas tapi baru hari ni nak publish. Rosak ke link kat atas kiri tu? Bila tengok bilangan pengunjung kat tempat Cik Lyssa aku tengok ok je. Macam pelik pulak tengok bilangan penceroboh beratus-ratus. Serius pelik, tak dapat jawab soalan math pun takde rasa pelik macam ni. Aku rasa pelik sebab pageviews aku tak bertambah walaupun visitors macam berlambak je.

Err, sekarang pun viewers kat blog aku dalam 10-20 orang keatas. Grr, tau la polower ai tak banyak tapi ai tak suka menipu hoccay..

#Terasa macam pakai cheat code pulak, zzz..


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
6 Comments

6 comments:

  1. kdg2 benda alah tu problem.. ena pun pernah kena... nampak beratus2 visitors tapi pageview ceput je

    ReplyDelete
  2. hehehe pakai cheat code ke? apa hot key dia...nak try jugak la.... :D

    ReplyDelete
  3. Maybe terdapat kesilapan teknikal kot

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017