Latest!

Lifes: Baru Kenal Zach King

Assalamualaikum..


Siapa tak kenal dengan Zach King? Kalau baru kenal, kira senasib la kita. Sebab aku pun baruuuu je kenal beliau beberapa jam yang lepas. Apa yang boleh aku cakap, aku dah mula minat dia.
TAPI, dia tetap tak sama taraf dengan bakal suami yang tak diluluskan oleh tok kadi ye. 

Kelebihan yang ada pada mamat ni ialah cara dia edit video-video untuk buat semua orang terlopong sambil cakap wow, woah, fuyoo, fewitt, walaweh dan sebagainya. Even kita tahu dia banyak gunakan teknik ilusi dan software Final Cut Pro, tapi tetap susah kalau nak tiru macam apa yang dia buat.

Untuk yang tak pernah tengok lagi video beliau, cuba tengok sekejap.
Confirm korang ketagih nak tengok dan tengok lagi macam aku.


Antara gambar-gambar kat Instagram Zach King:

Takde ke menteri nak bagi gelaran Dato' Seri kat beliau?
(≧▼≦)

Walaupun saya keliru yang awak ni mat saleh ke Pakistan tulen,
tapi senyuman awak tetap manis. 

Antara awak dan roti bakar, I'll choose both

Aku dah follow, lambang cinta aku kat dia.
Bhahahahaa.

5 minutes later..

Done unfollow.
Bhahahahahahaaa.

Iklan: Masih sempat untuk sertai segmen ini


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. Kenapa dah follow, then unfollow that Zach King? Hehehe ^^

    ReplyDelete
  2. eh saya pun baru kenall..hebat dier.... dh jadi viral baru tahu..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017