Latest!

Lifes: Jom ke 'Cape Town'! :D

Assalamualaikum..

Merujuk pada entri sebelumnya.

Aku ni kan, nak keluar rumah pun tak lepas.
Inikan pulak nak ke CAPE TOWN tu haa. Memang tak laa..
Kalau boleh pergi shopping,
baik aku pergi kat negara-negara yang aku pernah cakap sebelum ni :D

Cape Town - Credit

Habis tu, nak pergi mana?

Ehem, macam biasa.
Nak ke satu tempat yang ada katil empuk dan makanan sedap-sedap.
Pastu siap ada tempat yang sejuk dan tempat bermain lagi. Kat mana la tu ek?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaa!

Credit

Lepas ni kalau ada masa nak cerita serba-sedikit percutian kat 'gambar atas' tu ye.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
5 Comments

5 comments:

  1. betul tu tempat yang empuk yang boleh golek2 kan :)

    ReplyDelete
  2. bestnye...dlm malaysia pown byk tempat menarik...

    ReplyDelete
  3. dlm malaysia pon byk tmpt2 menarik kan. yg paling pnting ada katil empuk hehe

    ReplyDelete
  4. Ada katil empuk dan line internet yng baik. Hee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017