Latest!

Wordless Wednesday 6

Assalamualaikum..


Antara soalan-soalan yang sering orang tanya sejak aku baru masuk sekolah menengah sampailah ke hari ni.. kenapa diorang suka tanya dekat aku, aku tak tau.. aku rimas dengan ayat seperti tulisan berwarna hitam dalam gambar tu.. jadi terhasillah jawapan yang manis lagi sinis ini.. :)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
26 Comments

26 comments:

  1. wa paling setuju yg bab percintaan tu...hihi kdg2 baru clash dah mcm takleh hidup dah, pastu emo tak tentu pasal....(tiada kene mengena dgn yg masih hidup ataupun yg telah mati...)

    PS: baru perasan skang dah kira rasmi nama iha zalora tu eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu soalan yg paling merimaskan.. ada ramai yang mengadu kat wa kata nak pergi bunuh diri sebab hal2 macam ni..
      err tak rasmi pon, macam buat nama adik rock tu la.. hehe

      Delete
  2. cara mudah untuk kita bersyukur kan...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, semudah ABC je tu, hehehe

      Delete
  3. setiap manusia tak pernah sempurna dlm kehidupan..dan manusia tak pernah puas dgn apa yg dimilikinya..kita ada kekurangan masing2..bersyukurlah dgn apa yg allah tlh berikan utk kita..mungkin disana nanti kita akn mendpt lebih banyak lg yg akn diberikanNYA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak SP, kunci sabar tu la password kita untuk ke sana.. :)

      Delete
  4. bersyukurlah dengan apa yang ada....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak Ruha yang sweet.. :)

      Delete
  5. ukurlah kesyukuran kita, jgn ukur kesusahan kita.... hidup ni tak ada yang perfect

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi sayangnya tak semua orang fikir macam tu kan kak Ena.. :)

      Delete
  6. Ujian baru sikit tapi mengeluh mak aiii panjang hehehe.... Dan itu adalah saya hohohho o.0

    ReplyDelete
    Replies
    1. err aaa kadang2 kan, akak pun macam tu jugak.. hee~

      Delete
  7. Allahuakbar, Terdiam sejenak.. Istighfar.. Sedihnya entry ini..

    ReplyDelete
  8. bersyukur apa adanya..alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. hehe..bestnya jawapan dia..hehe.. perli secara sinis..yg penting letak d hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, saja nak bagi kesedaran sivik sikit kat orang2 yang dimaksudkan tu.. tapi bukan Nana la ye.. :D

      Delete
  10. Biasa la.. Manusia.. Macam2 hal.. hehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. tak terbaik, terbalik je.. :D

      Delete
  12. Sangat setuju dgn ihaa... :') Bersyukurlah dgn apa yg ada kan, kita xtau ada org yg lebih susah drp kita, tapi diorang tetap bersyukur dgn apa yg mereka dapat kan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak, jom kesat hingus masing2.. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017