Latest!

Lifes: Cara Terbaru Ukur Peningkatan Pageviews

Assalamualaikum..

Nama tajuk entri kat atas tu merepek je. Ekceli aku cuma nak bagitau bahawasanya aku mengamalkan satu cara yang agak pelik akhir-akhir ni. Aku suka ukur peningkatan pageviews melalui comments awaiting moderation. Aku akan biarkan komen-komen dalam awaiting moderation disimpan selama 6 hari lepas tu baru publish.

 Tarikh: 3 Jun - 8 Jun.
Jumlah komen: 101.

 Tarikh: 8 Jun - 13 Jun.
Jumlah komen: 106.

Tarikh: 13 Jun - 18 Jun.
Jumlah komen: 122.

Terima kasih banyak-banyak buat semua yang sudi datang komen ke blog ini. Tanpa korang mesti aku takkan dapat membebel dalam dunia blog selama 3 tahun xD

Aku tak pasti sampai bila aku akan buat cara pelik ni. Ikut pada mood kot.
Korang rasa cara aku ni okey ke?

P/s: Tak sangka aku akan buat entri pendek. Haha..


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
8 Comments

8 comments:

  1. terima kasih juga Iha selalu dtg komen kat blog sy juga..:)

    ReplyDelete
  2. hu hu hu...kalau banyak masa free bolehlah adik sayang...akak ni mana nak sempat...blogwalking pun seadanya...

    ReplyDelete
  3. Nak ikut cara ni lh...

    ReplyDelete
  4. byknyer awaiting comment tu!!

    ReplyDelete
  5. haha mmg pelik sgt tu....kalau org dtg tapi tak komen camne nak ukur tu?

    ReplyDelete
  6. collect tiap hari? banyak tuu

    ReplyDelete
  7. Wowwwww....kalau cik tak boleh buat mcm ne...mesti gatal tangan nak click button public tu...heheheh

    ReplyDelete
  8. Dina malas nak ukur pageviews senanye . Huahuaaa pemalas kan :3

    Komen dina ade la dalam sebulan 4 komen . Nampak sangat tak ramai jenguk . Hahaha .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017