Latest!

Wordless Wednesday 12

Assalamualaikum..











Sumber:


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
16 Comments

16 comments:

  1. oke , yg gambar firstt tu mmg setuju... hahhaha !

    ReplyDelete
  2. hahahahaha semua lawak... hahahahahha XD yg selalu terjadi kat ena yg first tu bhahahahaha

    ReplyDelete
  3. semua kelakar! hihi... paling suka part time sakit tu... :)

    ReplyDelete
  4. hihih..yg mesej mamat tu kelakar, suka bergosip jugak si lelaki ni haaa

    ReplyDelete
  5. pic pasal mkn tu ade kene mengena ngn yumida la iha..tergelak tengok

    ReplyDelete
  6. Hahahahh...tergelak akak baca..

    ReplyDelete
  7. AHHAAHAH.... bagus pesan ibu pada anaknya tu...ngeee~~

    ReplyDelete
  8. haha lawak²..tp pic 1st memang kena batang hidung...student life...wakaka:P

    ReplyDelete
  9. kehkehkeh...lawak yg lupa nak upload gambar kek kat FB tu....

    ReplyDelete
  10. hahahahaha lawak gambar di atas :)

    ReplyDelete
  11. haha! yg peti sejuk tu pernah jadi. buka peti sejuk lepas tu tak tau nak buat apa sebenarnya.

    reti pulak doraemon duduk cenggitu ek. haha

    ReplyDelete
  12. Seriously , gambar ke-empat tu sebijik macam dina hokeyh ! Hahaha . Asal nak makan je mesti tangkap gambar dulu . Kononnye nak hapload kat pesbuk la blog la . Padahal tak hapload hapload pon . Buat semak hengpong je . Haha .

    #baidahweyy .. tu salah satu penyakit mental . Ohmaii haha xD

    ReplyDelete
  13. yang mamat tu lawak..hadey..dah jadi bini kot..

    ReplyDelete
  14. haha..lucu plak...teka teki pasal lembu tu kreatif amat yer..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017