Latest!

Review: Terima Kasih Followers ke-500, 600, 700!

Assalamualaikum..

Tengok tu, dah masuk 700 followers baru nak buat review. Kepada pengikut bertuah berkenaan, tahniah diucapkan. Maaflah sebab mak nenek ni lambat buat review. Asyik sibuk fikirkan masalah negara sampai lupa nak buat entri penghargaan ni.

Pertama sekali, nak buat entri terima kasih kepada pengikut ke 500:


Aku panggil dia kak Azfa. Tu je nama beliau yang aku tahu. Itupun masa mula-mula kenal aku ingat aku lagi tua, huh bajet dewasa je aku ni. Kak Azfa seorang yang peramah. Kalau ikut dari blog Dairy Lollipop Pinkiey ni, rasanya kak Azfa masih dikira newbie. Tapi tak tau la kalau beliau ada blog lain ke. Masa first time balas kunjungan pun blog kak Azfa nampak comel je. Sekarang makin comel dan kemas, ni pandangan ikhlas dari seorang mak nenek yang mengamalkan awet muda :D



Apapun terima kasih lagi sekali pada kak Azfa kerana sudi 'mengikut' dan 'menginap' ke teratak simple ni. :)

Yang ke-600 pulak, err.. taktau nak review macam mana sebab mamat handsome ni tak bagi link blog dan tak tau nak jejak balik macam mana. Apapun tahniah dan terima kasih buat Faris. Nama awak sama macam nama skandal kita la *tiba-tiba*. :P


Yang ke-700:




Sebenarnya tadi TERnampak entri kak Sue yang bertajuk:

Blogwalking Time...Sila Masukkan Url Untuk Follow uoolss


Jadi aku saja nak letak URL blog dekat situ. Tiba-tiba followers blog aku terus keluar angka ke-700. Kira kebetulan la kak Sue follow. Tahniah kak Sue dan terima kasih banyak-banyak diucapkan. Korang pun boleh jugak letak link blog kat entri beliau untuk memudahkan sesi blogwalking.

#Maaf dengan entri review yang sangat ringkas ni. Mak nenek kena pergi pasar beli daging kanggaru.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
9 Comments

9 comments:

  1. Waaa akak dah dapat ramai polowes dah sekarang ni . tahniah ye akak omei :D

    #teruskan berblogging demi anak cucu cicit micit ye. Muehehe :p

    ReplyDelete
  2. dah ramai followers ya.... tahniah!:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah adik sayang :)

    ReplyDelete
  4. tahniah iha
    peminat bertambah
    nak gak daging kanggaru..pos la kat sini jgk

    ReplyDelete
  5. tahniah dik dah ramai followers :)

    ReplyDelete
  6. err mslh negara apa tu dik??ce cite..kuhkuh...apa pun tahniah...dh 700 tu...^^

    ReplyDelete
  7. wah tahniah kepada follower2 berkenaan...

    PS: kenapa tak tgu sampai 1000 terus baru buat review sekaligus? :P

    ReplyDelete
  8. ramai dah follower. tahniah! :D

    ReplyDelete
  9. Wahhhhh...tak lame lagi follower 1k

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017