Latest!

Lifes: Soal Jawab dari Keywords Nuffnang

Assalamualaikum..

Diprintscreen pada pukul 10:49 malam, 13 Jun 2013

1. Macam mana nak hack Facebook orang.
-Antara kata kunci yang akan wujud setiap hari. Klik sini.

2. Cara nak buat simbol di FB.
-Klik sini.

3. Pantun dua kerat untuk budak hot stuff.
-Lerr, dua kerat je? Tak main la sikit sangat macam ni :P

4. Budak 14 tahun tunjuk **** ****.
-Apa ke pervert sangat ni? Syoh syoh, anda silap blog.

5. Bagaimana cara nak berkawan dengan budak guitar.
-Kawan je macam biasa. Kalau nak ngorat kena pandai main gitar jugak. (Hahaha am I right?)

6. Blog lucah.
-Sepak nak sepak? Ke nak aku buat lubang hidung kau tinggal satu?

7. Cara nak auto add friend.
-Pergi kat Google lepas tu cari autolike atau autosubscribe/follow. Aku tak berani nak letak link sebab selalunya senang dapat virus.

8. Cara nak buat Facebook cover photo.
-Buat je gambar macam biasa lepas tu upload. Kalau tak tau kat mana nak upload, pergi kat wall, tekan add a cover kat atas tu. Pastikan saiz gambar sekurang-kurangnya 720 x 519px. Err tak sangka aku akan ajar dengan lengkap.

9. Cara nak hack Facebook.
-Hang pi tengok soalan nombor satu tadi.

10. Cara nak padam page kat FB.
-Klik sini.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
13 Comments

13 comments:

  1. hehe semua sekali jawapan letak kat entri ni ye...

    ReplyDelete
  2. ado.. macam2.. hack fb ni fames ek.. terajah jap. hehe

    ReplyDelete
  3. Hehe... Pelik Gk bila keyword bnda yg xde kt blog Ni blh ad... (ayat tunggang langgang,, sort..haha) tp, baguih la, dh jawabkan kan..hehe

    ReplyDelete
  4. semua dah terjawab.. hehe..

    ReplyDelete
  5. suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html

    54 pemenang dicari! Jom join! :) http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete
  6. Akak pernah google 'cara nak hack fb orang'.. haha..jahatkn..

    ReplyDelete
  7. mcm2 ..ehehehhe... x lawak tu cm ne cara nak berkwn ngn budak gitar...heheheh xD

    ReplyDelete
  8. Kawkaw.. Ganas entry Iha ni..heehe :)

    ReplyDelete
  9. Amboi, keyword nombor 4 dan 6? :O Hahaha! Macam-macam keyword ada. :D

    ReplyDelete
  10. macam2, akk pun pun ada juga keyword yg tersesat, kadang2 ada yg bukan2 his his hisssss..

    ReplyDelete
  11. wahhh banyak oang cari keyword tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017