Latest!

Facebook Tutorial 16: Emoji untuk Ruangan Komen dan Chat Facebook

Assalamualaikum..

Korang tau tak, dah 2 kali aku buat entri hari ni, dan dah 2 kali aku padam. Mood bercelaru akibat tangan bengkak macam anak dara kingkong. Haha stressss betul dengan perangai sendiri.. tapi takpelah. Alang-alang dah bukak blog ni aku nak post antara link icon emoji yang korang boleh gunakan di bahagian komen dan kotak mesej / chat Facebook. Selamat mencuba! :)

Symbols&Emoticons for facebook!
(untuk kotak chat)

(untuk ruangan komen dan kotak chat)

(untuk kotak chat)

(untuk kotak chat)

(untuk kotak chat)

Untuk lebih kod emoticons ada disini.

Mungkin esok atau lusa baru aku dapat blogwalking. Nak jaga budak berjambang ni dulu. xD


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
9 Comments

9 comments:

  1. wow cantiknye emoticion nie... nk try buatlh

    ReplyDelete
  2. Cantik dik...lepas nie..banyak ler kod kat chat FB tu..hihi

    ReplyDelete
  3. wah..kiut emoticon tu
    budak berjambung tu..kim salam erk

    ReplyDelete
  4. Mcm mana tangan boleh bengkak pulak ni? Patah ke Ihaa? mcm relax je sebut patah..haha..kalau akak patah dah lama fengsan..Akak chat guna smartphone..boleh la jgk guna emoticon..

    ReplyDelete
  5. wah banyaknya...hehe nasib la wa tak suka berFB....tu baby ke Bernanke tu?

    ReplyDelete
  6. dah lama cari kod ni taw..:3

    budak berjambang mana yg iha jga tuh..=P

    ReplyDelete
  7. ahahaha..lebatnya jambang..anak sapa la ni hehe

    ReplyDelete
  8. comel comel ! nanti nanak try jugak lah !

    #ehemm . budak yang berjambang sakan tuu anak sedare ke ? dia single lagi tak ? bhahahhaha xD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017