Latest!

Lifes: Aku yang Tak Cukup Masa

Assalamualaikum..

Ya aku mengaku memang banyak lagi blog yang tak sempat aku singgah dan tinggalkan komen. Bukan sengaja, tak sengaja langsung. Diri sendiri pun tak sempat nak berhias. Selalu kena gelakkan dengan mak sebab aku pakai baju terbalik. See betapa kelam-kabutnya dan tak cukup masanya anak Mak Lija dan Pak Jali ini (suka betul aku pelatkan nama mak abah, hahah). Aku akan datang tempat korang, cuma tak janji pukul berapa dan hari apa.

Buat masa sekarang nak melawa macam ni memang tak boleh laa.. 

Gaya macam Mak Cik Joyah ni boleh, ringkas dan mudah je nak siap.. huhu..


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
14 Comments

14 comments:

  1. hahaha...tak perlu melawa sangat dik...cik akak pun tak suka berhias...hihi...

    ReplyDelete
  2. huhu , same macam sy la. masa mcam byk , tp kita slalu ksmpitan masa. hehe

    ReplyDelete
  3. akak memahami dik Ihaa..akak pn ada hari tak berkesempatan.. klu entry pendek bleh lagi blogwalking..utk entry panjang akak tggu masa sesuai..sbb nak baca betol2.. baguskan akak ni..haha

    ReplyDelete
  4. Gaya mak Joyah lagi ramai orang tengok dek non oiii ... hahahaaaa

    ReplyDelete
  5. kena bertenang ni, jangan sampai stress pulak ye :)

    ReplyDelete
  6. Patot ler tak nampak muka dia kat blog kite dua tiga menjak ni. Hihi :D

    ReplyDelete
  7. hahha ta yah lawa2 macam kita ni

    ReplyDelete
  8. take your time dear sista'... kitaorang ada jer kat sini...

    ReplyDelete
  9. haha comel je..takpe² take your time dear..mihmih ;3

    ReplyDelete
  10. doodle makcik joyah tu cantik...hehe....

    ReplyDelete
  11. Datang bila2 masa pun boleh..:)

    p/s: kirim salam dgn makcik joyah eyh..

    ReplyDelete
  12. Bile akak betol2 tak busy nanti baru akak terjah ye. Dina pon kalau dah sebok dengan sesuatu bende tu, semua jadi tak sempat. Hihi. Walaupon akak tenggelam tenggelam timbul kat blog,tapi akak selalu muncul in my heart tau.. Haha ayat jiwang mintak penamporr :p

    ReplyDelete
  13. hehehe..mak cik joyah comel lah..

    sama lah Iha..lama jg tak jenguk kwn2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017