Latest!

Lifes: Nuffnang, Hadiah, dan Hadiah

Assalamualaikum..

Entri merepek je ni. Tapi aku tau korang tak kisah. :P Ada 3 kisah berbeza kali ni.

1. Sebenarnya aku curi-curi masa yang ada waktu tengah menaip ni. Sekarang ni aku sibuk la jugak. Waktu tidur pun macam dah tak terurus je, kena bahagikan masa sebagai anak dara gemuk dan blogger. Bukan sebab aku kemaruk blogger, tak. Buat masa ni kalau tak bukak blog 2-3 hari pun aku masih waras lagi. Cuma sekarang kan sibuk jadi sponsor, kena teliti dalam buat hadiah.

Buat masa ni baru 3 hadiah aku dapat siapkan. Aku tau hadiah aku tak secomel Kak Ton, tapi masih dalam proses memperbaiki lagi dari sebelumnya. Pada para pemenang, dengan rendah dirinya ingin saya berikan hadiah seperti dibawah.

Ni hadiah banner untuk +nur amalina dan +Bonda Qalish:

Exchange Banner


Exchange Banner


Dan header untuk +Iyraa Cariyno:


Iklan: Korang rasa aku dah boleh buat tempahan ke ek? :P

Tinggal 9 hadiah yang aku kena siapkan. Banyak tu (sawan seketika). Nak siapkan awal-awal tak boleh sebab kena tunggu result GA/Segmen dulu. Jadi korang jangan tacing kalau aku dah lama tak singgah blog-blog osem korang.

2. Oh baidewei, nak ucapkan jutaan terima kasih pada sponsor Haffiz.kerana hadiah ION Watch dari beliau telah selamat tiba pada hari Rabu. Masih ingat pada segmen ini? Segmen pertama yang aku join tanpa sesiapa tag anjuran Cikgu Kacak = Cikgu Fik.




Sempat bukak Google sebab taktau apa benda ION Watch ni, hehe..

3. Yang last sekali aku nak cerita, sebenarnya aku tengah frust weii. Ini semua gara-gara emel dari Nuffnang yang mengajak aku serta semua para Glitterati (kalau tak silap) untuk hadir ke sebuah event pada pagi esok (Sabtu).

Dicuri dari Nabeel Fikree a.k.a Bambil :D

Even rumah aku dengan tempat tu tak jauh, tapi kalau dah takde rezeki tu nak buat macam mana. Belajar le redha iha jalija. Ehem nama baru..

Jadi diharap korang semua janganlah benci aku sebab dah lama tak komen berdas-das kat blog korang. Cepat atau lambat aku akan singgah. Bagi aku masa untuk betulkan rambut sendiri yang tak terurus ni, dah macam David Arumugam you know. Tak percaya? Nak bukti?? Tak boleh, aurattt :P


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
15 Comments

15 comments:

  1. bonda punya banner cantik la..hehe.smart..
    tahniah dapat jemputan dan hadiah..hehe..
    tak dapat join next time ada lg pi la..hoho..

    btw..selamat kembali

    ReplyDelete
  2. Wahhh curikkk ye?? Hehehe takde la main2 je. Wahhh sis pun dapat invitation jugak? Untunglah =)

    ReplyDelete
  3. tahniah ya kak,, ika x pernh dpt hadiah,, sedih,,

    ReplyDelete
  4. dah sampai eh ion watch tu... hehe.. sis xsempat check dekat pejabat lagi.. super bz minggu ni.. meniaga...

    ReplyDelete
  5. cik akak tak benci makin sayang ada ler..hihi..cik akak pun...mood down 2 3 hari nie...alhamdulillah ada lah ok sudah..:)

    ReplyDelete
  6. tudia...entri 3 dalam 1 terus....wa pon komen 3 dalam 1 jugak lah....

    1. apa2 pun banner dan header tu mmg kemas...dah takde dah ciri2 gore dalam karya seni lu...wakakaka...rasanya ok kot kalau nak buat tempahan....

    2. tahniah utk ion watch tu (wa pon taktau apekebendanya tu...)

    3. tahniah jugak sebab dapat jemputan nuffnang...at least lu dapat jugak jemputan...wa ni jemput2 pon tarak....kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. ION watch?? mcm cool je... dia ade mengeluarkan ape2 cas ke kat udara? hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...rezekikan?

    cantik header dan banner tu

    ReplyDelete
  9. pernah jugak dapat invitation dari nuff..kadang2 tiket tgk movie..masalah jauh nak pegi..redha je la..huhu

    ReplyDelete
  10. hahaha tak menahan bc ayt budak ni. menguruskan ank dara gemuk dn rmbut like david arumugam, itulah jalija :P muahaha. aippp ohoiii untglaa dia skrg dh jd sponsorerrrrr. dh layak sgt tu bukak tempahan XD hehehe. baidewei, i lebiu :P

    ReplyDelete
  11. banner comey aih...hehe wah dpt hadiah..jam ION?walaupn xtau menda tp rs hebat je dgr nm jam tu...haha..bestnyerrr;)

    ReplyDelete
  12. wahh3 chantekkk sgt3 banner iha buat tu, dah boleh buat bisnes ni :D

    btw, tahniahh iha syg dpt hadiah jam neonnn..untunglaa kan. :P ^___________^ Hihihi....

    sama la kte dear, xdapat join event nuff tu, xpelaa xde rezeki kan... ;) chill sudeh kan..

    ReplyDelete
  13. ithanah dpt hadiah..biasalah tu Iha..masing2 busy kan..so,mesti blogger lain pun faham juga kalau tak trbalas.. ;)

    ReplyDelete
  14. hahahaha.. xmo lea kawan iha.. udah rambut x terurus mcm david arumugamm.. klu jumpa pingsan terus.. hik hik hik.. opsss...

    ReplyDelete
  15. ihaaaa.. cne buat exchange link tu.. cantiikk!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017