Latest!

Lifes: Blog Aku Difollow Blogger Lucah?

Assalamualaikum..

Waa ini bukan entri publisiti murahan okey, ini adalah entri untuk aku jelaskan kat korang bahawasanya tak pernah langsung aku pergi mahupun singgah sekejap ataupun follow mana-mana blog yang berunsur 18SX. Euww apekejadah. Main Super Mario Bros lagi syok kot. Tak pun main Final Fantasy ke, huhu..

Aku nak tutup netbook dah tadi sebab ngantuk sangat lepas makan ubat, TETAPI terkejut berik (+Nur Irdina yang ajar perkataan ni) lepas nampak follower yang terbaru. 

Contoh muka terkejut berik.

Kenapa blog 18SX itu follow aku? Aku ada taip keyword yang membuatkan readers berasa ghairah ke? Ada ke?? Perkataan paling tak senonoh pernah aku taip adalah korek hidung je kot. Adoi pening mak, nak tidur pun rasa tak nyenyak (5 minit dari sekarang confirm dah berdengkur). Apa aku patut buat ni? Malu kot bila tengok widget followers kat sidebar. Pada yang berpengalaman dan pernah menerima nasib yang sama, harap ajarlah aku buat keputusan yang bijak.



Pelbagai lagi reaksi terkejut berik dari aku. Tapi yang pasti pesen sama je.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
9 Comments

9 comments:

  1. ui..haha..laju ja kita komen kan..hehe.. jijik la..huhu T_T

    haritu pun ada juga pi singgah blog2 TERnampak siapa entah..tak senonoh.. jijik jijik jijik..

    block la dia Iha..huhu..semakkan pandangan n tambah dosa kita mengumpat ja..hheee.. :)

    ReplyDelete
  2. alamak gambar profile tu tak menahan...wakakkakak....ni nak kena tanya pakar ni camne nak remove follower.....

    ReplyDelete
  3. Untuk keselamatan better block je . hanya cadangan (:

    ReplyDelete
  4. boleh jer kalau nak block dia... refer sini...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/11/boleh-ke-blogspot-block-follower.html

    ReplyDelete
  5. Instagram akak pun di follow makhluk lucah jgk..

    ReplyDelete
  6. adeh..kalo sy pn tekezut berik jgk huhu

    ReplyDelete
  7. hee teruknya la! hopefully la terhinar adri dapat follower mcm tu.. eishh

    ReplyDelete
  8. baik akak block sebelum dia buat naya kat akak . menakutkan pulak bile orang camtu follow kite . Grrrr ini lagi menyeramkan drpda itu cerita hantu . (tipu)

    eh terkejut berik bile nampak perkataan BERIK tu kat sini . Kat google+ takde pulak notifications kata akak mention dina . ataupon dina yang tak perasan hehehe :D

    ReplyDelete
  9. huuu,,trkejut sangat Patrick

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017