Latest!

Segmen: LUPUS Awareness Month

Assalamualaikum..

Klik banner untuk join

Sebenarnya an an an, Kak Deno an, dah ajak kita join awal-awal lagi. Tapi an an an, kita boleh lupa pulak. Baru harini an an an, kita teringat nak join segmen ni. Jadi, kita pun menyertainyalah an an an. *Kak Deno jangan hempuk muka iha ye dengan bahasa gedik tersebut* :D

Apa itu SLE? Klik SINI

Kita mungkin tak dapat nak beri sumbangan dalam bentuk kewangan, tapi kita boleh beri sokongan moral yang tak terhingga pada mereka. Jadi jom ramai-ramai Sapok Biki support pesakit LUPUS. Dengan lukisan yang agak AGRESIF dibawah, harap ianya mampu memberikan secebis senyuman kepada tuan segmen yang disayangi.. ;)

Konsep 1Malaysia la konon-kononnya.
We Care We Share tu ayat tambahan je, hehe..

Jadi, tanpa belas kasihan aku akan tag 10 blogger yang bertuah. (gelak jahat).

Nina Maslizza | Yumida Huda | Shadhira | Azfa
Tashyra Sha | Ain | Fatin Diana
Wanie Zunidan | Dayah Danish
Nabila Izzati


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
24 Comments

24 comments:

  1. owh di tag..hehe
    insyaAllah akan join bila free
    cantik iha buat doodle 1 malaysia tu
    agresif sgt..grrrrr

    ReplyDelete
  2. thanks tag. good luck :D

    ReplyDelete
  3. good luck laling... nanti kakak join ye.. hehe. insyaAllah kalau sempat.. :)

    ReplyDelete
  4. cantik nyeeeeeee banner ahkak ! satu Malaysia . hik hikk . Pandai noh akak buat doodle sekarang ni . Bagus-bagus . four thumbs up for ahkak :D

    ReplyDelete
  5. good luck iha!!comel doodle tu!!>,< we care we share..

    ReplyDelete
  6. semoga keterangan ttg penyakit ni akan dapat disebarkan kepada org ramai...hehe

    ReplyDelete
  7. comel banner iha! ada doodle pulak tuuu... hihi^^

    terima kasih iha kerana support LUPUS awareness!! diharap dengan penyertaan iha, SLE akan lebih dikenali ramai dan ramai orang yang akan lebih peka dengan tanda-tandanya yang sukar dikesan .. terima kasih! :) nama SLE supporters akan diupdate dari semasa ke semasa.. jangan lupa semak nama ya.... ^_^

    ReplyDelete
  8. heheheik .. sihat , kak sihat tak

    ReplyDelete
  9. Terima kasih tagg . Ada masa , wani join . Selamat bersegmen iha (:

    ReplyDelete
  10. pandai iha wat banner ... comel jer

    ReplyDelete
  11. thanks tag Iha..insylh akak join...

    ReplyDelete
  12. lupa mama le tu!!! hurmmm...anyway g'luck ya

    ReplyDelete
  13. oh selamat bersegmen ! cpt update :D

    ReplyDelete
  14. Singgah sini. Support !!:D
    http://youismysoul.blogspot.com/2013/05/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  15. Good luck Ihaa...akak xdpt join apa2 segmen buat masa skrg..

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen iha..:)semoga berjaya ya..

    ReplyDelete
  17. gudluck... slmt bersegmen :)

    ReplyDelete
  18. Selamat bersegmen . Wani dah join . Terima kasih tag (:

    ReplyDelete
  19. comel kartun..hehehe

    ReplyDelete
  20. Selamat bersegmen iha sayang ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017