Latest!

Lifes: 400th Followers, chocoRedBERRY

Assalamualaikum..

Aku tak jangkaaaa, serius tak jangkaaaa, boleh dapat followers yang ke-400 dalam masa terdekat. Tak sangkaaaaa.. cuma maaflah kepada pengikut bertuah itu kerana aku baru nak buat review. Padahal dia dah follow aku dari minggu lepas lagi. Sesungguhnya aku memang seorang yang pemalas sejak kebelakangan ni.. itu yang followers ke-400 perlu tahu tentang aku. Eh, aku nak buat review untuk diri sendiri pulak ke? Mengarut je kerjanya.. -_-'

Ok meh nak kenalkan serba sikit seorang awek dari selatan tanah air ni :)


Tudia gambaq..
kalau aku ada kat sebelah beliau, dah lama pinggan tu licin :D

Nama penuh beliau ialah Ira Adila Binti Mohamed Yasin. Panggil Ira sahaja. Ira / iha, secocok gituw :3
Ira ni lahir kat Hospital Daerah Kluang, Johor pada 14 Julai 1995. Kira junior aku la ni. Ira jangan panggil iha akak tau, sebab jarak kita cuma 1 tahun 4 bulan 18 hari je ayat tak sedar diri dah tua. Apa yang best, Ira ni masih solo a.k.a single. Siapa mamat yang berminat tu bolehlah terus masuk meminang si Ira ni. Ehh, jangan marah Ira.. :D

Lagi biodata mengenai beliau disini.

Ini adalah blog Ira, namanya chocoRedBERRY. Sungguh yummylicious la nama blog dia, hehe..

Jom like fanpage beliau secara berjemaah!


Sesiapa yang ada Ask.fm tu pulak bolehlah tanya soalan cepumas, cepuperak dan cepugangsa pada Ask.fm Ira kat MsEyra.

Ucapan buat cik Ira kita ni, semoga lulus untuk interview pertama tu, Amin ya rabbal alamin..

Iklan: Review, review jugak. Hadiah takde ke?

Kali ni ada okeh! Tapi kena tunggu Ira approve friend request FB dulu. Nanti aku bagi. :)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
10 Comments

10 comments:

  1. syok je baca entri me-review drpd akak ni... *sedang sengih sorang2*

    #tudia dia pinggan licin pi kat dia noh.. hihihi!

    ReplyDelete
  2. tahniah ! ;) nice entry..hit me back ya :)

    ReplyDelete
  3. Wahaha. Thanks review :) Ade hadiah ke ? Dah approve dah approve. Hahaha

    ReplyDelete
  4. wwauu,, btauhnya dpt direview,,:D nak jugak? ehehe,, xlah,, guro ja,,

    ReplyDelete
  5. wah tahniah sebab dapat follower bernombor 400 tu...dan tahniah juga utk adik Ira.... :)

    ReplyDelete
  6. Waaa akak pun nak jgk direview macam ni..alaaa... wah,tahun 95..kecik2 dah ada blog..bagus2..

    ReplyDelete
  7. wahhh....sila la review akak jugak..hekhek...
    *nak kena buat muka comel tak? blinkeye blinkeye..

    ReplyDelete
  8. tahniah.. dh 400 lebih dh ni.. heee

    ReplyDelete
  9. kita singgah blog ira pulak la.hehe..

    ReplyDelete
  10. hemmmm untungnyaa jd follower blog die... haha tibe2 jeles :P

    eh, akak pn sma la nmpk yg ats pinggan tu je, pas 5 minit br tgk ira hihihi. ira iha iha ira @_@ serupa tp tak sama ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017