Latest!

Lifes: Nur Irdina, Adik Blogger Paling Comel!

Assalamualaikum..

Petang semalam saki-baki masa yang ada digunakan untuk dating bersama dengan adik comel +Nur Irdina kat Facebook. Aku berhenti hantar mesej cinta kat Dina bila kilat sabung-menyabung. Tau je la aku kan pengecut + penakut bila nampak kilat ni. Jadi tanpa ucapkan 'babai' kat Dina, aku terus off. Huhu, maaf ye dik..

Apa yang membuatkan aku terharu dengan adik aku yang comel nih, beliau buatkan dodol opss doodle untuk aku.. 


Aku terharu okey! Dah la doodle Dina comel, quotes yang Dina bagi pun comel je, secomel Gwiyomi :P

Disini ada ucapan yang sedikit skema untuk Dina:
Nur Irdina yang disayangi, maafkan akak kerana tidak dapat memberikan apa-apa hadiah untuk adik. Hanya doodle berkepala tanpa badan, kaki, dan tangan sahaja yang mampu akak berikan. Hikhik..
Yang ikhlas menyayangimu, Emma Maembong kak iha :)


Pink lawan pink jugak maa.. Dina suka tak? Kalau tak suka sila buat-buat suka ye.. :D

Untuk yang masih belum kenal beliau lagi bolehlah klik SINI.

P/s: Kredit buat akak yang kuat + tabah, kak Deno sebab sudi buat tutorial lukis doodle tu. Iha dah pandai sikit-sikit. Nanti dah superb iha tunjuk kat akak okey, jaga kesihatan baik-baik ya.. ;)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
21 Comments

21 comments:

  1. Wasalam.. tudia kome chating ala2 bercinta lagi eh? haha.. untunglah dapat doodle comey tu ha. Eh comey apa yang iha lukis tu.. kalau bagi kat akak mmg tak jadi doodle jadi dodol nanti :P

    ReplyDelete
  2. Hehe...comel je doodle doodle tu sume...

    ReplyDelete
  3. comel doodle.. akak tak pandai buat.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  4. doodle iha ganas tp comey...ngeh3...^^

    ReplyDelete
  5. sweetnyer..kak puteri nak jugak...hehe

    ReplyDelete
  6. comell2!! bergigi taring lagi.. hehe

    ReplyDelete
  7. Akhirnye dapat ku terjah blog ni . hip hip hurray ! .

    Aippp ! *buat muka berlapis-lapis* . Dimanakah kecomelannya itu ? Haha . btw kan quotes tu ambek yang ustaz Don punye . Entah daripada mana pon tak tau ekeke .

    Akak , walaupon akak rase doodle akak tak omeii seperti emma maembong , tapi kata-kata di dalam gambor itu sangat indah tau . *lap hingus yang meleleh sampai masuk mulut*

    Dina save k doodle akak tu hihi . Patutla akak tetibe je off . Ingatkan merajuk sebab doodle dina tu buruk muehehe .

    #Haa panjang ke tidak komen ku ini ? :p

    ReplyDelete
  8. thanks dik... adik pun take care ya.... :)

    ReplyDelete
  9. Nanti iha ajar wani pulak buat dodle ye , hehe . Dah terjah adik comel tu (:

    ReplyDelete
  10. hoi hoi.. ini untung la dina dpt doodle dr emma maembong :PPPPPP

    Hahaha hai iha muucukk.. akak nk doodle ade tgn n kaki, tp xdak kapla boleh x ? hihiii simpangg seraam ^__^

    korng bercinta x ajak akak ek, tau la akak kertu ~

    ReplyDelete
  11. waaa... nanti boleh ajar sis buat dodle x?

    ReplyDelete
  12. nak jugak la doodle camni..huhu
    ok, dah follow blog dia.

    ReplyDelete
  13. wah3 chantek laa doodle dik ihaa... :D suka3!

    ReplyDelete
  14. wa cakap lu jgn kecik hati pulak...tapi doodle tu mengingatkan wa pada game packman.... :P takpe2 dah ada improvement dah tu.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. opps sori tertypo pulak....maklumlah tangan tak berbedung masa kecik dulu.... :P

      Delete
  15. pandailah iha buat..taring comel..:)
    sy tak reti nak buat benda2 mcm ni..

    ReplyDelete
  16. wah..untung dapat doodle siap quote lagi tau..bertuah badan.. :) moga hubungan korang kekal ya dialam blog pun..ehehe

    ReplyDelete
  17. comel doodle tu.. saya suke doodle jugak.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017