Latest!

Lifes: Haihh, Masalah Lagi

Assalamualaikum..
Baru je sehari dua nak aktif berblogging balik, tiba-tiba ada 'masalah baru' lagi.. siku patah, kuat jugak bunyi patah tadi.. disebabkan tangan dah berdenyut + kebas lepas patah, nampaknya terpaksa jadi manusia yang tak berguna balik, terpaksa menyusahkan mak semula, haihh..

Sekarang dah lengkap ada 3 bahagian nak kena jaga. Besi yang dah nak terkeluar, tapak kaki yang patah dan siku yang patah teruk. Padan muka, huhu..

Jadi buat semua blogger yang hensem dan beautiful, TOLONG jangan terasa kalau aku lambat terjah blog korang.. aku dah malu asyik rehat dari dunia blog je, so sekarang ni, sakit ke tak sakit ke aku tetap cuba jugak update blog.. aku kena fikir yang ni baru ujian sikit. Cuma mungkin tak kerap la nak meng-update-nya.

P/s: Sila abaikan kalau rasa tulisan aku ni macam pelik sikit. Tak gheti aku nak menaip pakai sebelah tangan ni.. huhu..


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
24 Comments

24 comments:

  1. la tahzan ya sobat..
    berdoa kepada Allah ..
    insyaallah Allah akan mendengr ..
    jangan putus berdoa..
    insyaallah,, kesihatan akak akan kembali sedia kala..

    ReplyDelete
  2. takpe lah kak . lebih baik akak berhenti dulu terjah blog kitorang ni . dina boleh tunggu . takkan dina nak paksa akak kot . nyawa lagi penting.. *nada serius*

    #eh serius k ! *buat muka badut* >_<

    ReplyDelete
  3. hehe kena rehat lama sikit tu....nak buat entri pon mintak la tolong sape2 taipkan....kurg sikit risiko....

    ReplyDelete
  4. get well soon k dik..
    sis doakan adik cepat2 sembuh..
    ingat, ni semua ujian dari tuhan tau..

    ReplyDelete
  5. Dik... Moga dugaan yg Kita hadapi dpt mnambahkan iman Kita,, adik sebenarnya org yg beruntung, akak tak berkenan sgt bila Baca yg adik ckp trpaksa jadi org yg tak berguna balik.. (^___^)
    Sabat ea...

    ReplyDelete
  6. Sunyi kalau iha tak membebel kat sini...hehe..cepat baik yer

    ReplyDelete
  7. singgah sini :)
    ala kesiannya.. semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  8. laaa..mcm mna boleh jdi mcm tu? kesiannya...sabar ya :)

    ReplyDelete
  9. Jangan mengeluh, ini ujian daripada Dia. Jaga diri baik-baik dan kuatkan semangat yeah! :)

    ReplyDelete
  10. akak doakan semoga cepat sembuh ya.. amin..

    ReplyDelete
  11. emm ya ALLAH ... semoga dirimu kuatkan hati iha dan mudahkan urusan dia serta berikan kesehatan yang baik kepadanya ermm

    ReplyDelete
  12. Kuatkn semangat Iha ya..

    ReplyDelete
  13. as salam zaliza :)

    laa...macam tu pun masih sempat update entry...tanah nyer zaliza nih...

    abg ayie x tau nak kata apa dah...cuma doa zaliza lekas sembuh seperti biasa...

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum ... semoga Allah memberi kekuatan kepada kamu untuk trus melalui perjalanan hidup yang Allah telah tentukan ... kesabaran itu mendapat ganjaran pahala yang besar ...

    ReplyDelete
  15. aduhh... takut pula akak dgr patah2 ni.. jaga diri tau dik.. xmo gerak byk2... cepat2 sembuh ya dik... :)

    p/s: suka iha yg kuat smgt, mesti masuk list akak :)

    ReplyDelete
  16. pantang nampak gambar tulang mesti kita rasa ngilu tau..huhu..
    tak apa la iha..take a rest for a while..jangan paksa diri..
    dunia blog nie tak penting pun..uhuhu..iha rehat kejap nanti dah okay rajinkan diri blogwlkng segala..
    ishaaAllah semuanya akan berjalan lancar..

    ReplyDelete
  17. Cara Iha cakap patah siku tu mcm Ihaa dh xsakit lg..mcm dh biasakn.. YaAllah.,klu akak patah siku pasti dh pengsan.. iha berehat dulu ye..semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  18. byknya patah..Iha semoga cepat sembuh ya..nanti2 la BW Iha..tunggu sihat betul dulu baru terjah kitaorang ya..

    ReplyDelete
  19. La tahzan . Semoga iha kuat (: btw wani disini mendoakan iha . Baca-ii entry iha , baru tahu iha ada sakit .

    ReplyDelete
  20. patah lg...la hati2 tau dear...smg cpt sembuh..

    ReplyDelete
  21. dik, utamakan kesihatan... blog blog jugak, kalau tak sihat jangan paksa taw!! akak babap kang !!! ni amaran kerasssssss. huhhh ~

    ReplyDelete
  22. Ya Allah Iha.. Kalau dah kurang sihat tu rehat2 la syg... :'( Jangan pAksa k... bahaya tu

    ReplyDelete
  23. erk..sy ptah jgak..tp kaki la..smpai skrg xbaek2 lg..cmne boleh ptah?? tgok gmbar 2 ngeri betol

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017