Latest!

Wordless Wednesday 9

Assalamualaikum..







Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
34 Comments

34 comments:

  1. ehehheheh, nice picca iha syg :D hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja nak letak gambaq yg leh release tension sat :D

      Delete
  2. Hahahaha..And yours? Za, iha Zaliza or Mieza...

    gambar no 4 je akak xfaham. apa maksudnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa sama lak tang Za tu ekk.. hehe..
      oh yg no.4 tu gambar spongebob dgn patrick versi manusia.. :D

      Delete
  3. Haha , kelakar pasal maggi . Pendk kata , mk dia tak bg mkan maggi sebnarnya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la pasal, saje je nak bg alasan lain..

      Delete
  4. Replies
    1. =) <-- copy paste smiley kak Amy :D

      Delete
  5. hhe..hilang stress tgk semua nie.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. baguih la kalo lagu tu kak Nana :)

      Delete
  6. 2 diaaa.. sekali wordless wednesday punya gambo .. heee.. ayam 2 cumey lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, dah rabu tanpa kata kan.. letak gambo kelakau je terus.. comel kan, Ken nama beliau :D

      Delete
  7. hehe..kelakar la iha
    macam2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana boleh lawan dgn lawak kak Yumida mintak tolong tetamu sukatkan air tu, hehe gurau..

      Delete
  8. hahaha kelakar ! bella suka betul tgk pic2 yg macam ni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo Bella suka rupanya.. ni iha ambik kat page lawak fb.. :D

      Delete
  9. wah..lawak-lawak...nice sharing..hihihi..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sharing is caring gitu, hehe..

      Delete
  10. haha..lawak..apa kena mengena meggi gn anak jiran yg mati??errr-_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. motif sebenar memang mak dia tak bagi.. cuma cara mak dia marah je yg tak relevan, haha..

      Delete
  11. my name is dii , san dii ... harus wat tag line nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo kena panggil kak Dii la ni ekk.. iha baru tau :)

      Delete
  12. nombor 2 tu selalu sgt... hihi^^

    ReplyDelete
  13. lol tak boleh tahan tgk si chick ken tu... :D

    ReplyDelete
  14. ahahaha,, ika terasa dengn gmbr ke-2..aahahha,, peace...

    ReplyDelete
  15. iha comel lah yg no dua tu.

    ReplyDelete
  16. patrick drpda tapak sulaiman dah jadi macam ape dah bile versi manusia. Hahaha . Yang gambar kedua tu selalu dina buat. Pergi tandas awam dengan waktu nak try baju kat fitting room . Hohoho!

    #pape p0n gambar ke-empat paling best haha . Thanks cebab share ye heee =D

    ReplyDelete
  17. hehehehehehehe. kesian atok tuu.. seb hidup ag kan, merasa jugak :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017