Latest!

Searching Saturday 1: Macam Mana Nak Hack Facebook?

Assalamualaikum..

Entri pertama untuk Searching Saturday..

Klik untuk lebih jelas

Alamak.. aku tak sangka akan ada yang tanya aku soalan macam ni, mungkin sebab beliau nampak entri aku sebelum ni kot..

Secara jujurnya, aku tak pandai hack Facebook orang. Aku budak baik lagi naif ini semua poyo. Cuma ada satu cara je yang aku tahu, tu pun bukanlah kategori hack. Sekadar gurauan berkasih je, hehe..

Kalau nak tau klik sini, ni entri masa aku nakal gila babas dulu. Takde kerja lain selain mengacau orang lain >:)

Cara lagi satu, korang kenal gambar kat bawah ni?


Sebagai blogger, korang kena kenal siapa beliau. Aku suka beliau, haha.. aku pernah cerita serba sedikit pasal beliau kat sini. Jadi kalau nak mintak khidmat AM pun boleh jugak. Tapi AM takkan hack FB tanpa sebab. Selalunya mangsa hack FB dan blog adalah perempuan yang tak tutup aurat. Jadi kalau ada yang suruh hack FB dengan alasan yang tak masuk akal tu takkan ditunaikan la kot.

Sekian info yang tak berapa best untuk hari ini. Kepada yang bertanya tu, moga dapat menimba ilmu dalam entri kosong kali ni :D

P/s: Terlupa pulak nak tinggalkan pesanan khidmat masyarakat, tak payah nak hack sangat kalau takat suka-suka. Banyak lagi game online lain yang korang boleh main dari buat kerja yang tak berfaedah ni. Biar kita jadi mangsa keadaan dari jadikan orang lain mangsa.


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
20 Comments

20 comments:

  1. Ada software tuk hack fb lau xslh

    ReplyDelete
  2. aishh terkejott tengok name dina kat situ hahaha

    #poyo lagi dina ni -.-

    ReplyDelete
  3. Pergh... sangat-sangat mengagumi hackers2.. Macam manelah agaknye ek...sy sangat lemah dalam komputer programming walaupun waktu matrik amek computer science. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tolong sy hackkan fb org ni...

      Delete
  4. wow .jgnlah nnti orang hack fb kita bru thu

    ReplyDelete
  5. ooo..sy baru tahu
    bgs gak kan..hack pd org yg mendedahkn aurat..hehe

    ReplyDelete
  6. hack? ish3..

    p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE... arwah adik Farah Najwa...

    ReplyDelete
  7. ada juga orang tanya macam tu eh..hehe. Kalau boleh tak perlu lah nak dihack bagai. Tak bermanaat pun kan

    ReplyDelete
  8. huhu soklan cepumas tuh..kiat pun tak pandai la nk hack2 org ni..naif jugak..wakaka :P

    ReplyDelete
  9. kenapa nak hack fb orang?? dah tak ada kerja sangat ke??
    haish... macam2 lah sekarang ni...

    ReplyDelete
  10. hehehe soalan cepumas dia tanya tu....:D

    ReplyDelete
  11. Org yg suka ceroboh masuk dalam akaun kita dan huru harakan akaun kita tu dipanggil CRACKER masa ena bljr comp dlu.. hacker ni baik je... tapi ramai yg salah erti

    ReplyDelete
  12. Fuyo komen di atas.. siap ada software lagi.. Teringat artikel dalam news haritu.. Philipine hacker vs malaysian hacker.. Pakat2 lawan hack wiki tentang sejarah sabah.. Yang ni la gunanya hacker! Go Malaysia! #Prayforsabah

    ReplyDelete
  13. hahaha hack...saya tak pandai hack2..kena hack adalah

    ReplyDelete
  14. Teknik phishing. Kiddies script. Ni kenakan kat orang yang tak aware, tak alert boleh laa. Le ni susah nak hack melainkan owner FB tuu semberono pasal FB dah secure dengan https, macam Google gak.

    ReplyDelete
  15. Jangan hack fb akak tau Ihaa,,heheh

    ReplyDelete
  16. hihihihihihi akak dh cuba tutorial iha :P

    ReplyDelete
  17. kita tak kisah org nak hack fb..sbb tak ada bnyka benda pun dlm tu.tempek gambar pun satu ja..ahaha.. tapi kita benci kalau ada yg berani hack blog..lol..ehehe.iha pandai ea hack? tolong akak hack kan akaun twitter lama akak boleh tak? ngee.. sbb nk delete akaun tu tp lupa pula passwordnya apa..adui..huhu

    ReplyDelete
  18. Can i hire u to hack fb seseorg? Pls email me at nor_dianahezrin@yahoo.com.my

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017