Latest!

Lifes: Hadiah Giveaway yang Kedua

Assalamualaikum..

Haa entri khas ni. Ikutkan aku nak buat entri pasal 'kenapa aku senyap' untuk hari esok, tapi tiba-tiba petang tadi nampak abah balik kerja sambil bawak bungkusan yang dah basah (touching suddenly, tskkkk). Aku dengan penuh kerakusan dan kegelojohannya pergi menatap bungkusan tersebut lama-lama. Hee, hati berbunga riang!

Ekceli pada 18 Mac lepas, aku ada tumpang sekaki untuk menyertai  WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT yang dianjurkan oleh saudara +Ayie Abas. Serius aku cakap, GA ni paling teliti sekali pernah aku tengok. Sampaikan penutup GA ini seolah-olah takde seorang pun peserta yang tidak berjaya.

Aku respek dengan abang +Ayie Abas (tetiba panggil abang ni :D ), sebab beliau begitu teliti dan terperinci dalam menilai entri setiap peserta yang menyertainya. Kalau korang nak tahu, aku dah dua kali buat silap masa buat entri pasal GA ni. Dua-dua kali tu pasal aku letak banner yang tak sama saiz. Terserlah kebodohan aku kat situ, hahaha..

Kredit kat Cikgu Muzik. (pinjam gambar bro, malas pulak nak buat printscreen, hehe..) Aku nombor 10.

Alhamdulillah, malu-malu meow yang aku hidapi selepas melakukan kesilapan itu terubat dengan keputusan diatas. WEEEHU! Siapa sangka dapat hadiah sarung bantal kusyen.

Kenapa aku TERlalu seronok dengan kemenangan ni?

Mak aku ada bagitau, sarung kusyen kat rumah ni dah teruk sangat. Dah koyak dan berlubang-lubang (aku mengaku, aku la salah seorang yang buat macam tu, huhu). Bila mak cakap macam tu aku terfikir, harap sangat dapat menang, sebab nak hadiahkan kat mak terus. Err, kat mak dan abah. Aku nak abah nampak kezutan ini :)

Bila dah dapat ni, aku terus suruh mak bukak bungkusan tu. Kat belakang sampul tu ada tertulis:

"Dijumpai terbuka
(atau koyak)"

Cuak jugak kalau-kalau ada yang TERtinggal sehelai dua sarung ke ataupun ada sebarang kes kecurian. Tapi bila periksa betul-betul cukup 4 helai semuanya. Alhamdulillah..

Saja letak perkataan Terima Kasih tu dekat bahagian alamat :P

Kamera telefon aku buat hal tadi, jadi untuk cover gambar yang buruk ni, haruslah letak pelbagai aksesori blinkblink bagai~ Sarung tu lawa okey, warna pink gitu. Aku tunjuk kat abah. Abah tanya buat apa ni, mungkin beliau ingat aku beli secara online kot. Bila aku explain sampai lebam, baru abah senyum. Mak suka, hope abah pun suka jugak. Kebahagiaan aku terletak pada mereka ^^

Untuk abang +Ayie Abas, (abang lagi, ehem) terima kasih diatas hadiah yang diberi. Moga blog PGGP dan Daku Amat Menyintai Mu sentiasa mencapai matlamat yang diimpikan. Kalau boleh nak dua-dua blog tu dikenali ramai dan penuh entri-entri yang gempak. Selamat maju jaya diucapkan. :)

P/s: Masih menunggu hadiah GA yang pertama.. hihi..


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
11 Comments

11 comments:

  1. hehe..tahniah iha..rajin join segmen n ga2 nie ada rezeki..hehe.. canti corak floral tipu la kalau mak abah tak suka ..mesti suka jga dpa..hehe :)

    ReplyDelete
  2. tahniah iha.. akk ada jgk nak join..sampai dah hbis pun tak join2 juga..hehe

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah dear!! cantik sgt sarung tu.. wahhh

    ReplyDelete
  4. oooh dah sampai eh...hehe seronoklah dapat sarung kusyen baru...

    PS: betul ke ada tv6 tu?

    ReplyDelete
  5. as salam ihazaliza :)

    syukur hadiah dah selamat diterima...dan zaliza & famili suka dgn hadiah tu...:)

    terharu ada entry utk ayie...hehe..apapun terima kasih ya... :)

    ReplyDelete
  6. best kn blogging ni..dapat hadiah..dapat kawan :)

    ReplyDelete
  7. dpt hadiah yeayy!!hehe *eh2 kite plak seronok..hehe

    ReplyDelete
  8. huahua,, tahniah kak,, jeles,,ika x pernh menang GA *mcm mana nk menang, ika x pernh join GA

    ReplyDelete
  9. besnye dpt sarung kusyen !! hehe tahniah iha... akak dapat bookmark, ayie mmg baikk... byk hadiah kan ! suke3 ;D

    pssttt like la blink2 tu.. nmpk cm eksklusif sgt taw. hihi. kn akak da ckp, ad bakat marketing :P

    ReplyDelete
  10. salam kenal... jom join Birthday Giveaway wani... mudah je.. tak perlu buat entri.. meh memeriahkan lagi... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017