Latest!

Lifes: Senyap Lagi

Assalamualaikum, hello semuaa, hola hola!!


Err, aku ni dah kenapa.. dah ada tanda-tanda buang tebiat nih..

Okeylaa.. aku nak habaq something sebenarnya. Ekceli, blog aku mungkin terpaksa dibisukan buat seketika lagi sekali. Sebab?


Inilah sebabnya, aku nak belajar menari macam budak ni. Tolong jangan percaya, aku tengah tipu korang, kihkihkih..

Sebab yang benar-sebenar-benarnya adalah rahsia. Tapi jangan risau, blog aku je yang dibisukan, insya Allah aku akan cuba adakan masa untuk blogwalking ke blog korang. Hah lagi satu, setelah mendapat restu dari bondaku yang terchenta, aku akan kahwin pada hujung bulan ni.


Tidak, jangan terkejut, aku tipu korang lagi.

Mak dah beri green light untuk bukak cerita sebenar pasal penyakit aku sejak kecik, dan aku akan update kisah tersebut selepas aku bisukan blog ni. Jadi harap korang bersiap siaga la dengan kisah telenovela aku tu, ngehngeh..

Akhir kata, aku sayang korang! :)


Mulut besar macam Pac Man, Kalau sudi silalah komen :D

Comments
18 Comments

18 comments:

  1. penyakit ??
    tipu akak ja kut,,,
    ika baca entry dari atas sampai gambr prempuan tu, ika kena tipu ja,, sedih3,,

    ReplyDelete
  2. .Kunjungan siang ke blognya sahabat, sambil meninggalkan komentar :).
    di tunggu Follow baliknya..

    ReplyDelete
  3. Nak dengar cite akak! Boleh tambah pengetahuan dina dan boleh mrapatkan hubungan kita sebab tahu rahsia masing masing hihihi...

    #dah mcam kekasih dah hahaha...

    ReplyDelete
  4. huhu nak senyap lg ke...? takpe nanti dah setel semua tu boleh sambung balik berblog....jgn lupa jaga kesihatan elok2...hehe

    ReplyDelete
  5. Alaa akak baru dpt dtg blog Ihaa,..tp Ihaa pulak kena bercuti.. hmm apapun semoga kita dapat berchatting lagi..hehe

    ReplyDelete
  6. la kenapa nak membisukan blog? jangan bisukan blog lama-lama tau. cepat-cepat kembali menaip semula.. :)

    ReplyDelete
  7. kalau betul kawin pun apa salahnya...ecehh..hehe okey dh bersiap siaga nk bc telenovela iha..hikksss:P

    ReplyDelete
  8. penyakit pe dik?
    apa2 pon moga2 cepat sembuh k..
    salam kenal dari sis.. ^____^

    ReplyDelete
  9. ok..dua kali akak ulang baca...
    dua kali tak paham...

    iha kenapa sebenarnya nih..?

    ?

    ke akak mmg nak kena tgu next entry tu baru faham...yer? gitu yer?

    ReplyDelete
  10. singgah ke blog utk sertai GA pertama sy ^_^

    http://www.khairilmazri.com/2013/04/1st-anniversary-domain.html

    ReplyDelete
  11. hih3.. kelakar lea plak tgk foto2 atas ni..

    ReplyDelete
  12. kiut pulak pic gif tu
    moga iha sihat walafiat

    ReplyDelete
  13. haha.. iha kan..suka kelentong orang.. kata nak kahwin..nasib baik tak percaya..ahaha..kta dah la 'lurus bendul' ngeh ngeh..oh yeah..tak apa..take ur time..rest la.. hehe.. tunggu green light nanti update la entri ea..nanti jgan lupa bgthu kat cbox..hehe :) moga iha terus dirahmati.. amin.. :) chaw...~!

    ReplyDelete
  14. seram tgk gambar ketiga..haha... diharapkan ada tiada sebarang penyakit.. aamiin.. amal doakan
    :)

    ReplyDelete
  15. ahahaha..baru dapat buka gambar2..1st lucu..second nirmal sikit..last-LEMAH JANTUNG akak tgok

    ReplyDelete
  16. banyak kisahnya tu.. nak tahu.. :)

    iha sakit apa?

    ReplyDelete
  17. drama sangattt tau die punye efek penggambaran ! haha mmg ade bakat dlm marketing la.. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Iha Zaliza © 2010-2017